Connect with us

Συνεργασίες

Interamerican: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας στη Θεσσαλονίκη

Published

on

Η Interamerican πραγματοποίησε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου στη Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο The Met, παρουσία εκπροσώπων της Πολιτείας, της τοπικής Αυτοδιοίκησης, συνεργατών, ασφαλιστικών συμβούλων και πελατών. 

 

Με αφορμή τη συζήτηση που ξεκίνησε την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στην Καρδίτσα στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Όμιλος για την «Κλιματική Αλλαγή και τον ρόλο της Ασφάλισης», ο Διευθύνων Σύμβουλος της Interamerican, Γιάννης Καντώρος στην εναρκτήρια ομιλία του αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική είναι για τον Όμιλο Interamerican η σχέση που έχει με τους πελάτες της, όχι μόνο σε ό,τι αφορά τις αποζημιώσεις και την άμεση συνδρομή σε περιπτώσεις ανάγκης, αλλά και την ανάπτυξη εργαλείων πρόληψης καταστροφικών συμβάντων για πολίτες και επιχειρήσεις.

 

Πάνω σε αυτό τοποθετήθηκε και ο Διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών της Interamerican, Πάνος Κούβαλης, επισημαίνοντας τη μεγάλη έμφαση που δίνει η Εταιρεία στις στρατηγικές συνεργασίες, όπως αυτή με το Αστεροσκοπείο Αθηνών, με στόχο την ανάπτυξη ψηφιακών εργαλείων, ικανών να προειδοποιούν για την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων και έκτακτων καταστάσεων, που πιθανόν θα αντιμετωπίσουν οι ασφαλισμένοι της Interamerican. 

 

Με ομιλία του παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, κ. Φώτης Σαρηγιάννης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Νικόλαος Τζόλλας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ελλάδος, κ. Ανδρέας Μανδρίνος, ο εντεταλμένος Οικονομικών Δήμου Θεσσαλονίκης, κ. Σπύρος Τζελέπης, καθώς και διοικητικοί εκπρόσωποι νοσοκομειακών ιδρυμάτων και φορέων της ευρύτερης περιοχής. Ο κ. Σταύρος Καλαφάτης, Βουλευτής Ά Θεσσαλονίκης έστειλε θερμό χαιρετισμό για τις πρωτοβουλίες του Ομίλου.

 

Με το πέρας των ομιλιών ακολούθησε δείπνο και κοπή πίτας με δώρο ένα Έργο Τέχνης από την καλλιτέχνη, Φιλία Αποστολάκου. 

 

Μέσα από αυτές τις εκδηλώσεις, η Interamerican συνεχίζει τη δέσμευσή της να βρίσκεται δίπλα σε συνεργάτες, φορείς και την τοπική κοινωνία, σε μια προσπάθεια για έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι ζουν ασφαλέστερα, περισσότερο και καλύτερα.

 

 Ο Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος της Interamerican κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην εκδήλωση.

 (από αριστερά) Ο Πάνος Κούβαλης, Διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών της Interamerican, ο Νικόλαος Τζόλλας, Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κεντρικής Μακεδονίας, η Ελένη Παπία, Μέλος Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, ο Γιάννης Καντώρος και ο Rene Scholten, Διευθύνων Σύμβουλος και CFO της Interamerican, αντίστοιχα.

 (από αριστερά) Η Χρύσα Ελευθερίου, Sustainability & Stakeholder Relations Leader της Interamerican, o Φώτης Σαρηγιάννης, Πρόεδρος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, η Μένη Κουρκουτά, υπεύθυνη επικοινωνίας της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και ο Μάρκος Φραγκουλόπουλος, Corporate Marketing Leader της Interamerican.

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση.

 Ο Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος της Interamerican δίνει το δώρο στον τυχερό που κέρδισε το φλουρί.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement