Connect with us

Αθλητισμός

Προμηθέας: Τα «βρήκε με τον Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς

Published

on

Τη φανέλα του Προμηθέα -εκτός εξαιρετικού απροόπτου- θα φορέσει ο Σέρβος Νεμάνια Ντάνγκουμπιτς, για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Συγκεκριμένα μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Τζέρικοουλ Χέλεμς, η πατρινή ομάδα κινήθηκε γρήγορα και τα βρήκε με τον Σέρβο φόργουορντ, ο οποίος αναμένεται σύντομα στην Πάτρα για να ενσωματωθεί στο ρόστερ του Προμηθέα.

Ο Μάκης Γιατράς τον είχε βάλει στο στόχαστρό του μετά το κενό από την απομάκρυνση του Χέλεμς, με την πατρινή ομάδα σύμφωνα με πληροφορίες να έχει συμφωνήσει με τον Σέρβο φοργουορντ, δυναμώνοντας το ρόστερ με έναν παίκτη που έχει μεγάλη εμπειρία με τη συμμετοχή του σε κορυφαίες διοργανώσεις.

Συγκεκριμένα ο Σέρβος αθλητής τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε με την Παρτιζάν υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ έχει παίξει επίσης σε Χέμοφαρμ, Μέγκα, Ερυθρό Αστέρα, Μπάγερν Μονάχου και Εστουδιάντες.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ

Εκτός από τη μεταγραφική του ενίσχυση ο Προμηθέας έχει επιστρέψει στην ελληνική πραγματικότητα, όπου την Κυριακή το απόγευμα (17:00) θα υποδεχθεί στο «Δ. Τόφαλος» τον Ιωνικό για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Basket League.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από νίκη την προηγούμενη αγωνιστική με τον Προμηθέα να κερδίζει το Λαύριο εκτός και τον Ιωνικό τον Κολοσσό στην έδρα του.

Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο θα έρθουν με διαφορετικό προπονητή από την πρεμιέρα, αφού ο Αγγελος Τσίκληρας αποτελεί παρελθόν (παραιτήθηκε για λόγους υγείας) και στον πάγκο αύριο θα κάτσει με τον Ιωνικό ο Κώστας Μέξας, γνωστός στο πατρινό κοινό από τη θητεία του στον Απόλλωνα.

Στην πρώτη παρουσία του Προμηθέα στο γήπεδό του, είναι λογικό το μοναδικό αποτέλεσμα που αποτελεί στόχο να είναι το νικηφόρο κάτι που έχει επιστήσει την προσοχή στους αθλητές του ο Μάκης Γιατράς για να το κατακτήσουν.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την εντός έδρας αναμέτρηση του Προμηθέα με την Γκραν Κανάρια, η οποία θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη στις 7.30 το απόγευμα στο «Δ. Τόφαλος». Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ, ενώ για μαθητές και φοιτητές η τιμή διαμορφώνεται στα 7 ευρώ (περιορισμένος αριθμός μειωμένων εισιτηρίων).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛ. ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ

Η ΚΑΕ Προμηθέας, εξέδωσε τη δική της ανακοίνωση για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, αναφέροντας: «Σήμερα (σ.σ. χθες) η ελληνική αθλητική κοινότητα θρηνεί για την απώλεια ενός εμβληματικού μέλους της, του Ολυμπιονίκη μας Αλέξανδρου Νικολαΐδη. Η παρακαταθήκη που αφήνει πίσω του αποτελεί φάρο έμπνευσης για όλα τα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Η ΚΑΕ Προμηθέας Πάτρας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος. Αιωνία του η μνήμη».

ΑΜΑΛΙΑ Γ. ΛΑΛΙΩΤΗ

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement