Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Περιοδεία Διαμαντή Κανελλόπουλου σε Πλατανόβρυση και Καταρράκτη

Published

on

Κοντά στους κατοίκους της Πλατανόβρυσης βρέθηκε την Πέμπτη κλιμάκιο της Νέας Συμπόρευσης με επικεφαλής του τον υποψήφιο δήμαρχο Διαμαντή Κανελλόπουλος.

«Ο πανέμορφος αυτός οικισμός που βρίσκεται στα ημιορεινά, πάνω από τους πρόποδες του Ερυμάνθου, αρκετά κοντά και στην Πάτρα είναι μια πραγματική όαση της φύσης η οποία αξίζει περισσότερα, να δοθεί έμφαση από το δήμο προκειμένου να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί ένας συνολικός στρατηγικός σχεδιασμός που θα αφορά την ανάδειξη ολόκληρου του ορεινού μας όγκου» σχολίασε με το τέλος της περιοδείας π κ. Κανελλόπουλος.

Στη διάρκεια των επαφών που προηγήθηκαν, τέθηκε το θέμα της αξιοποίησης της μεγάλης θρησκευτικής κληρονομίας του τόπου, συμπληρωματικά με τις πηγές και τα πλατάνια που χρίζουν μάλιστα ιδιαίτερης μέριμνας αλλά και προβλήματα που εστιάζονται στην καθημερινότητα, ιδιαίτερα κατά τη χειμερινή περίοδο.
Ακολούθησε περιοδεία στο Λόπεσι (Καταρράκτης) και συζήτηση η οποία επικεντρώθηκε στην ανάδειξη του ορεινού όγκου, ταυτόχρονα και με την τουριστική αξιοποίηση του Φράγματος.
Προχθές Παρασκευή και χθες Σάββατο, με αφετηρία, αντίστοιχα, τα Εκλογικά μας Κέντρα σε Χαλανδρίτσα και Σταυροδρόμι, έγιναν περιοδείες σε Δεμέστιχα-Λεόντιο (29-9-2023) και Κάλφα, Αγία Βαρβάρα και Γάλαρο (30-9-2023).
Για σήμερα Κυριακή έχει προγραμματιστεί διπλή περιοδεία, το πρωί σε Κομπηγάδι, Πλάνατο, Κάλανο, Καλάνιστρα και Ροδιά (Μπούγα) Φαρρών και το βράδυ σε Δροσιά και Κούμπερι, στις πλαγιές και τους πρόποδες του Ερύμανθου.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement