Connect with us

Ποδόσφαιρο

Μαγεύει ο 17χρονος Κοντονίκος του ΠΑΣ Λαμίας

Published

on

Τα βλέμματα όλων έχει κεντρίσει ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμίας, Βασίλης Κοντονίκος. Ο 17χρονος άσος «μαγεύει» εντός των αγωνιστικών γραμμών καθώς στο παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος U19 για την 1η προκριματική φάση του EURO U19 με αντίπαλο την Λιθουανία σκόραρε φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια (1-1) για να σημειώσει μετά η γαλανόλευκη ομάδα την ολική ανατροπή με γκολ του Τζίμα.

Ο Κοντονίκος που κάνει περήφανη την πόλη της Φθιώτιδας, γεννήθηκε στην Αγία Παρασκευή Λαμίας, λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη, όπου και ξεκίνησε και τα ποδοσφαιρικά του βήματα.

Ο ΠΑΣ Λαμίας από την άλλη στηρίζει με τον καλύτερο τρόπο τα «δικά» του παιδιά και το έδειξε την περσινή αγωνιστική περίοδο καθώς έκανε επαγγελματία τον Βασίλη Κοντονίκο όπως και τους Κωνσταντίνο Λαμπρόπουλο, Παναγιώτη Αναγνωστόπουλο (αγωνίζεται δανεικός στον Αρη Αβάτου Γ’ Εθνική) αλλά και πρόπερσι τον 19χρονο κίπερ, Νίκο Τρόπουλο. Οι δύο πρώτοι πέρυσι πήραν χρόνο συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδος ενώ ο πορτιέρο μπαίνει συχνά αποστολές. Ο προπονητής της Λαμίας, Λεωνίδας Βόκολος, φέτος αναμένεται να εμπιστευτεί τον Κοντονίκο και στο πρωτάθλημα της Super League καθώς ο «μικρός» συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις της «μεγάλης» ομάδας.

Μάλιστα ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμίας ερωτηθείς από τον δημοσιογράφο Νίκο Μώκο της ιστοσελίδας «Lamiara.gr» απάντησε: «Ο Κοντονίκος είναι ένα παιδί που τον ξέρω καλά από την πρώτη μέρα που ήρθα στη Λαμία. Τον πιστεύουμε. Όταν ένα παιδί βρίσκεται στην ηλικία του Βασίλη χρειάζεται χρόνος, υπομονή και να βρεθεί η στιγμή που θα πάρει τις ευκαιρίες του. Είναι μέσα στην ομάδα, προπονείται μαζί μας καθημερινά και στο άμεσο μέλλον θα πάρει τις ευκαιρίες του για να μπορέσει να δείξει το ταλέντο του».

O Βασίλης Κοντονίκος (Νο8) ξεκίνησε βασικός στο παιχνίδι της Εθνικής με την Λιθουανία 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement