Connect with us

Ελλάδα

Κωνσταντίνος Πλεύρης & Τζόρτζια Σιακαβάρα: Μαζί στον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον γιατρό, Νεκτάριο Λεμονίδη

Published

on

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor παντρεύτηκε το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου με τον γιατρό, Νεκτάριο Λεμονίδη.

Ο γάμος τους έγινε λίγο έξω από την Αθήνα και στον πολυχώρο εκδηλώσεων και το παρών έδωσαν αρκετοί εκπρόσωποι της showbiz. Ανάμεσά τους και ο Κωνσταντίνος Πλεύρης με την Τζόρτζια Σιακαβάρα. Το ζευγάρι πόζαρε στους φωτογράφους ανταλλάσσοντας ένα φιλί μπροστά μπροστά στον φακό.

Ο 83χρονος δικηγόρος δεν κρύβει τον έρωτά του για την πρώην παίκτρια του My Style Rocks με την οποία ανακοίνωσαν ότι σχεδιάζουν τον γάμο τους.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα μέσω Instagram και το Σάββατο επισφράγισαν τον έρωτά τους με έναν λαμπερό γάμο.

Η πρώην παίκτρια του Survivor έφτασε συνοδευόμενη από τον καλό της φίλο, Zeraw, ο οποίος παρέδωσε τη νύφη στον γαμπρό.

«Ο γάμος μας θα κοστίσει γύρω στις 50.000 ευρώ. Τα έχει πληρώσει ο Νεκτάριος, είναι κιμπάρης, είναι γαλαντόμος, δεν κάνει παζάρια. Δεν μου έχει πει ποτέ όχι, μου τα κάνει όλα. Με έχει βασίλισσα», δήλωνε λίγες ημέρες πριν η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Εμένα μου μίλησε ο κοινός μας φίλος για μία πανέμορφη γαζέλα που έχει γνωρίσει στο μαγαζί που δούλευε. Είχα όλη την περιέργεια, τη βρήκα στο Instagram, γίναμε φίλοι και την παρακολουθούσα. Ήμουν σαν κρυφός θαυμαστής της. Έλεγα πότε θα τη γνωρίσω», είχε αποκαλύψει ο Νεκτάριος Λεμονίδης για τη γνωριμία του με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

https://www.zougla.gr/

Ροή ειδήσεων

Advertisement