Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αποστολή του Π.Γ.Ν.Π. στην Αλεξάνδρεια

Published

on

Mε την  οργανωτική συνδρομή της Γ.Γ Απόδημου Ελληνισμού, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη γιατρών της Πνευμονολογικής Κλινικής του Παν/κού Νοσοκομείου Πατρών στην Αλεξάνδρεια στο πλαίσιο παροχής ιατρικών υπηρεσιών στον ελληνισμό της διασποράς.

Πραγματοποιήθηκαν διαλέξεις ενημέρωσης του κοινού για καίρια  υγειονομικά ζητήματα, καθώς και περισσότεροι από 70 λειτουργικοί έλεγχοι αναπνευστικού σε μια ημέρα.

Ακόμη έγινε επίσκεψη και εξετάσεις στο γηροκομείο Αλεξάνδρειας, ενώ τα μέλη της αποστολής έγιναν δεκτοί από τον Πατριάρχη Αλεξάνδρειας και πάσης Αφρικής κ.κ. Θεόδωρο και τον γενικό πρόξενο, Ιωάννη Πυργάκη. Την διοργάνωση είχε ο Διευθυντής της Κλινικής, καθηγητής, Αργύρης Τζουβελέκης, ο πνευμονολόγος, Αντώνης Χριστόπουλος και η παιδίατρος, Λίλιαν Παντελή.  Την αποστολή πλαισίωναν οι: Διονύσης Παπαλεξάτος, Φώτης Σαμψών, Ματθαίος Κατσάρας, Ουρανία Παπαϊωάννου, Βασιλίνα Σωτηροπούλου, Ελένη Καπαγιαννίδου, Ιωάννης Χριστόπουλος, Παναγιώτα Τσίρη, Ιωάννα Ρουγκάλα, Αλίνα Ζαποραζάν, Βασίλης Νικολακόπουλος και Χρήστος Φαϊλάδης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement