Connect with us

Lifestyle

Eurovision 2024: Οι προβλέψεις πριν τον β’ ημιτελικό – Σταθερή η Μαρίνα Σάττι και το «Ζάρι» στα στοιχήματα

Published

on

Βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν από τον β’ ημιτελικό του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, πράγμα που σημαίνει ότι σε λίγες ώρες από τώρα δεκαέξι χώρες θα παλέψουν για να εξασφαλίσουν ένα από τα δέκα εισιτήρια που οδηγούν στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.

Έξι χώρες θεωρούνται δεδομένες για να προκριθούν, με την Ελβετία, την Ολλανδία, την Αρμενία, το Ισραήλ, τη Νορβηγία και την Ελλάδα να προσφέρονται από τα γραφεία στοιχημάτων σε αποδόσεις κάτω του 1.10

Η μεγάλη βραδιά πλησιάζει η αγαπημένη στήλη πολλών από εσάς επιστρέφει, καθώς η στοιχηματική ανάλυση για τον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision είναι εδώ.

Πριν από τον β’ ημιτελικό της Eurovision 2024, ρίχνουμε μια ματιά στις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών σχετικά με τις πιθανότητες κάθε χώρας να κερδίσει τον φετινό διαγωνισμό.

Β’ ημιτελικός

Καθώς απέχουμε μόλις λίγες ώρες από τον β’ ημιτελικό, στη σημερινή ανάλυση θα δούμε τις πιθανότητες πρόκρισης κάθε μίας από τις δεκαπέντε χώρες που συμμετέχουν στο αποψινό σόου.

Έξι χώρες θεωρούνται δεδομένες για να προκριθούν, με την Ελβετία, την Ολλανδία, την Αρμενία, το Ισραήλ, τη Νορβηγία και την Ελλάδα να προσφέρονται από τα γραφεία στοιχημάτων σε αποδόσεις κάτω του 1.10. Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αποδόσεις ειδικά για τις τέσσερις πρώτες χώρες δεν επιστρέφουν σχεδόν τίποτα σε όσους στοιχηματίζουν σε αυτές. Για παράδειγμα, στην περίπτωση που κάποιος ποντάρει δέκα ευρώ στην πρόκρισή τους, θα έχει κέρδος μόλις πενήντα λεπτά  στην καλύτερη περίπτωση.

Πηγή: EurovisionFun

Στην ίδια κατηγορία θα μπορούσαμε να συμπεριλάβουμε και τη Γεωργία, η οποία έχει κάνει μεγάλη εντύπωση τις τελευταίες ημέρες, όντας πλέον με το ένα πόδι στον μεγάλο τελικό του 68ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision.

Από εκεί και πέρα, η υπόθεση των τριών τελευταίων εισιτηρίων είναι ξεκάθαρη, με το Βέλγιο, την Αυστρία και την Εσθονία να έχουν πάρα πολλές πιθανότητες πρόκρισης.

Μάχη της Κροατίας και της Ελβετίας

Ο 68ος Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision έχει πλέον ένα τεράστιο φαβορί και αυτό είναι η Κροατία. Η υπερπαραγωγή του Baby Lasagna στον α’ ημιτελικό έδωσε στην Κροατία ένα σαφές προβάδισμα νίκης σύμφωνα με τους bookers.

Επιπλέον, σημειώνεται αύξηση μιας θέσης για την Ιρλανδία, η οποία βρίσκεται πλέον στην τέταρτη θέση. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει η Γαλλία, η οποία, όπως και η Ιταλία, επιστρέφει έως και 26 φορές το ποντάρισμα σε όποιον πιστεύει σε αυτήν

Για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της φετινής περιόδου της Eurovision, ένα τραγούδι παίζεται σε αποδόσεις μικρότερες του δύο, μεταξύ 1,62 και 1,91. Οι πιθανότητες να γραφτεί ιστορία και να κερδίσει μια νέα χώρα είναι συντριπτικά υπέρ των Κροατών.

Η μόνη απειλή για την Κροατία θα μπορούσε να είναι η Ελβετία, σύμφωνα πάντοτε με τους bookers. Το Nemo έχει καταφέρει να αποκτήσει ελαφρώς έδαφος από χθες, όντας η μόνη χώρα στην πρώτη δεκάδα, με εξαίρεση την Κροατία, η οποία προσφέρεται σε χαμηλότερες αποδόσεις από προχθές. Η Ελβετία και η νίκη του Nemo στοιχηματίζονται πλέον σε αποδόσεις μεταξύ 3,5 και 4.

Πέραν αυτού, η διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων χωρών και των υπολοίπων έχει αυξηθεί δραματικά. Έτσι, τρίτη είναι πλέον η Ουκρανία, η οποία κέρδισε μία θέση μετά την παρουσία της στον α’ ημιτελικό.

Πηγή: EurovisionFun

Επιπλέον, σημειώνεται αύξηση μιας θέσης για την Ιρλανδία, η οποία βρίσκεται πλέον στην τέταρτη θέση. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει η Γαλλία, η οποία, όπως και η Ιταλία, επιστρέφει έως και 26 φορές το ποντάρισμα σε όποιον πιστεύει σε αυτήν.

Ωστόσο, το Oddschecker δείχνει τη Γαλλία πέμπτη και την Ιταλία έκτη, καθώς οι αποδόσεις της Ιταλίας αναμένεται να αυξηθούν ακόμη περισσότερο τις επόμενες ώρες.

Μεγάλος χαμένος πριν από τις εμφανίσεις είναι σαφώς η Ολλανδία. Έχοντας χάσει τέσσερις θέσεις σε σχέση με πριν από την έναρξη των προβών και τώρα εκτός της πρώτης πεντάδας στην έβδομη θέση. Όγδοο είναι το Ισραήλ ενώ η Ελλάδα παραμένει στην ένατη θέση. Πιθανή νίκη του «ZARI» και της Μαρίνας Σάττι παίζεται αυτή τη στιγμή σε αποδόσεις μεταξύ 51 και 151, υψηλότερες από την προχθεσινή ανάλυση, όπου επίσης παιζόταν σε αποδόσεις μεταξύ 51 και 151.

Τέλος, η πρώτη δεκάδα συμπληρώνεται από το Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο μετά από καιρό επιστρέφει στις υψηλότερες θέσεις των στοιχηματικών.

Υπενθυμίζεται ότι ο β’ ημιτελικός θα διεξαχθεί σήμερα [Πέμπτη 9 Μαΐου] στις 22:00 ενώ η Μαρίνα Σάττι αναμένεται να εμφανιστεί περίπου στις  22.20.

*Πηγή: EurovisionFun

Ροή ειδήσεων

Advertisement