Connect with us

Γυναίκα

Ιδιαίτερο ολόσωμο

Published

on

 

 

Η εντυπωσιακή Rosie Huntington Whiteley εκτός από μία από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της βιομηχανίας της μόδας είναι και μία από τις πιο επιδραστικές σε θέματα στιλ. Οι ενδυματολογικές της επιλογές έχουν σε πολλές περιπτώσεις διαμορφώσει σε σημαντικό βαθμό την σύγχρονη μόδα με τάσεις όπως το Quiet Luxury.

Διαχρονικό μαγιό

Ό,τι κι αν φορέσει η Rosie γίνεται χρυσός. Και οι περισσότερες από εσάς μπορείτε να θυμηθείτε την τάση που δημιούργησε στα μαγιό όταν μερικά καλοκαίρια πριν, το 2019, το μοντέλο και επιχειρηματίας φόρεσε και τότε ένα ολόσωμο μαγιό με crincle υφή από το brand Hunza G, το οποίο έκτοτε απογειώθηκε σε δημοτικότητα.

«Παιχνίδι» άσπρου και μαύρου

Τώρα το διάσημο μοντέλο και It girl βάζει την σφραγίδα της έγκρισής της σε ένα ακόμα  swimwear brand φορώντας και πάλι ένα πολύ ιδιαίτερο ολόσωμο μαγιό. Συγκεκριμένα φόρεσε το The Clovelly One Piece του brand Monday Swimwear. Πρόκειται για ένα πολύ κομψό ολόσωμο μαγιό με μπανέλες και κυρίαρχο το στοιχείο του color block. To μαγιό είναι μαύρο με εκρού στο ύψος του ντεκολτέ και τις τιράντες. Ακόμα έχει ανοιχτή και σέξι πλάτη. Η κομψή αντίθεση του ασπρόμαυρου είναι ένα micro trend που ξεχωρίζει αυτή την σεζόν και την βλέπετε σε φορέματα και τοπ.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement