Connect with us

Παναχαϊκή

Ένα 90λεπτο, μια κατηγορία

Published

on

 

Η Παναχαϊκή υποδέχεται σήμερα (16:00) τον Διαγόρα Ρόδου και θέλει τη νίκη για να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα 2

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Ένα ενενηντάλεπτο, μια κατηγορία είναι για την Παναχαϊκή το σημερινό παιχνίδι με αντίπαλο τον Διαγόρα Ρόδου στο γήπεδο Αγυιάς για την 8η αγωνιστική των πλέι άουτ του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας 2.

Εάν η κοκκινόμαυρη ομάδα καταφέρει και «δαμάσει το θεριό» που λέγεται Διαγόρας νικώντας τον, έστω και με μισό γκολ, τότε αυτόματα θα πανηγυρίσει την παραμονή στην δεύτερη τη τάξη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, σε άλλη περίπτωση θα ψάχνει απεγνωσμένα βαθμό στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με Αιγάλεω και Παναθηναϊκό Β εκτός έδρας, αφού ακόμη και με ισοπαλία στο «Σίτι» πετά τους πράσινους και τον Γιούχτα από την Σούπερ Λίγκα 2. Όμως στην Παναχαϊκή θέλουν να τελειώνουν μια και καλή κι οι ποδοσφαιριστές της πρέπει να τα δώσουν όλα, έτσι ώστε να φτάσουν στη νίκη και στους τρεις βαθμούς που θα της δώσουν το δικαίωμα στην υπόθεση παραμονή.

ΟΙ «22» ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Ο προπονητής ανακοίνωσε την αποστολή για τη σημερινή αναμέτρηση και σε αυτή μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Κολοβούρης, Οικονομάκης, Καραγιάννης, Μπαξεβάνος, Λιοφάγος, Ζαμόρα, Μπάρε, Σμάλης, Νάστος, Προύντζος, Μασούρας, Αλιμπέ, Ζέκοφ, Μπετοσβίλι, Πετράτος, Χριστόπουλος, Τραορέ, Ιατρούδης, Ντε Τόμας, Ντε Ολιβέιρα, Γαϊτανίδης, Τσακνής.

ΜΕ ΠΑΠΑΤΟΛΙΟ Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ

Από την άλλη, από χθες βρίσκεται στην αχαϊκή πρωτεύουσα ο Διαγόρας Ρόδου και ο τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους Νικήτα Νικόλη, Γιώργο Λεσάι που είναι τιμωρημένοι, αλλά και τον Αντεσίνα Μουμπάρακ Γκάτα που ταλαιπωρείται από τραυματισμό, αντίθετα το «παρών» θα δώσει ο Θανάσης Παπατόλιος που εξέτισε την ποινή του. Στο μεταξύ, ο Γιούργας από τον σύνδεσμο διαιτητών Κέρκυρας, θα διευθύνει την συνάντηση, με βοηθούς τους Θανασιά από την Ήπειρο και τον Σταυρόγλου από την Αθήνα.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΜΕΣΩ ΣΤΟΡΙ

Ευχαριστούμε την ΠΑΕ Παναχαϊκή που διαβάζει τα «Παρασκήνια» της «Γνώμης» και απάντησε μέσω «στόρι» στην επίσημη σελίδα της για την προσέλευση του Αμερικανού επενδυτή. Συγχωρέστε μας όμως αλλά ποτέ δεν ενημερωθήκαμε για την προσέλευση οπότε και απορήσαμε καθώς ο ίδιος είχε αναφέρει ότι θα βρεθεί στα μπαράζ παραμονής. Με αυτά κι με αυτά κατέφθασε ο ένας εκ των μετόχων της ΠΑΕ Τζάρετ Γουέις, κι η ίδια με ανάρτησή της αναφέρει: «Έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε τον Jared Weiss, έναν από τους μετόχους της ομάδας μας, που έφτασε πριν από λίγες ώρες από τις Ηνωμένες Πολιτείες! Η παρουσία του στο γήπεδο σήμερα (σ.σ. χθες), λίγο πριν από τον αγώνα μας με τον Διαγόρα Ρόδου, ήταν μια ευκαιρία για εμάς να μοιραστούμε ιδέες και να ενισχύσουμε τον δεσμό μας με την ομάδα». Ο Τζάρετ Γουέις είπε από την πλευρά του: «Ήρθα για να είμαι δίπλα στην ομάδα, θα είμαστε ικανοποιημένοι μόνο αν παραμείνουμε στην κατηγορία».

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΣΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ;

Με διευκρινιστική της ανακοίνωση η ΠΑΕ χθες ανέφερε ότι όσοι αγοράσουν σήμερα εισιτήρια για το παιχνίδι με τον Διαγόρα Ρόδου, θα λάβουν ένα ακόμη ως δώρο. Τελικά πόσα αναμένεται να πάρουν οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο Αγυιάς, ένα ή περισσότερα; Διότι κάπου μπερδευτήκαμε, καθώς είχε προηγηθεί η πρώτη ανακοίνωση της 29ης Απριλίου!

NORTENOS: «ΟΛΟΙ ΑΓΥΙΑ»

Ο σύνδεσμος φιλάθλων Παναχαϊκής Nortenos εξέδωσε ανακοίνωση για το σημερινό παιχνίδι με τον Διαγόρα Ρόδου, η οποία κι αναφέρει: «Αύριο (σ.σ. σήμερα), όλοι Αγυιά. Η Παναχαϊκή παίζει πάντα για ένα αποτέλεσμα. Η αυριανή (σ.σ. σημερινή) νίκη μας βγάζει οριστικά από όποια περιπέτεια. Ο κόσμος ξέρει να στηρίζει την ομάδα σε τέτοια παιχνίδια και θα είναι άλλη μια φορά ο 12ος παίκτης. Ούτε βήμα πίσω».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement