Connect with us

Διεθνή

«Αν βλέπετε το βίντεο θα έχω πεθάνει» – Ραγίζει καρδιές 31χρονη που έφυγε από τη ζωή

Published

on

Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου μιας νεαρής γιατρού που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 31 ετών. Η ίδια είχε δημιουργήσει ένα βίντεο, το οποίο μοιράστηκε στο TikTok, λέγοντας στους περισσότερους από 137.000 ακόλουθούς της πώς «αν βλέπετε αυτό το βίντεο, απεβίωσα ειρηνικά».

Η Κίμπερλι Νιξ πέθανε στις 8 Μαΐου στο Κάλγκαρι του Καναδά. Είχε διαγνωστεί με μεταστατικό σάρκωμα, το οποίο είναι γνωστό ως καρκίνος των κυττάρων, σε ηλικία μόλις 28 ετών, ενώ τελείωνε το τελευταίο έτος της βασικής ειδικότητάς της στην ιατρική.

 

Στη λεζάντα του viral βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές, λέει:

«Το ταξίδι μου εδώ τελείωσε και δεν μπορώ να ευχαριστήσω αρκετά τον καθένα από εσάς. Με κάνατε όλοι τόσο ευτυχισμένη και τα σχόλια και η υποστήριξή σας είναι υπεραρκετά για να μπορέσει ο καθένας να ξεπεράσει τα πάντα! Αν επιθυμείτε, παρακαλώ κάντε δωρεά μέσω στου συνδέσμου μου στο βιογραφικό για την έρευνα για τον καρκίνο του σαρκώματος και ακολουθήστε τον σύζυγό μου (Μάικλ Μακ Ίσαακ) στις ενημερώσεις του».

Ξεκινώντας το βίντεο, η Κίμπερλι λέει: «Γεια σας ακόλουθοι. Αν βλέπετε αυτό το βίντεο, απεβίωσα ειρηνικά». Συγκρατώντας τα δάκρυά της, η influencer στη συνέχεια συστήνεται ως «Κιμ, σε όσους δεν με ξέρουν».

«Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι αγαπώ τα κατοικίδια ζώα, τον σύζυγό μου και το μακιγιάζ. Και παρόλο που το να είμαι γιατρός είναι ένα μεγάλο μέρος της ταυτότητάς μου, αυτά είναι τα πράγματα που έχουν σημασία. Γι’ αυτό ετοιμαστείτε μαζί μου για μια τελευταία φορά».

Ο λόγος που ξεκίνησε τα βίντεο στο TikTok

Η Κιμ συνέχισε λέγοντας ότι το 2021 της δόθηκε η «ευκαιρία να αρχίσει να κάνει βίντεο στο TikTok», παραδεχόμενη πως δεν πίστευε ποτέ ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο. «Ο στόχος μου ήταν να διαδώσω την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον μεταστατικό καρκίνο και τα καταφέραμε ως ομάδα. Φτάσαμε σε μεγάλα ύψη. Έχω συνεργαστεί με διάφορους οργανισμούς για να προσπαθήσω να ευαισθητοποιήσω περισσότερο τους πολίτες».

Εξήγησε, επίσης, ότι για να γνωρίσει καλύτερα τους οπαδούς της, μοιράστηκε το δικό της ταξίδι και απαρίθμησε τις διάφορες ενημερώσεις για την υγεία που έχει αποκαλύψει στο TikTok όλα αυτά τα χρόνια, προσθέτοντας πως δεν έκρυψε ποτέ τις «πειραματικές και μη πειραματικές θεραπείες» που έκανε, καθώς και τις διάφορες προκλήσεις που αντιμετώπισε.

Και πρόσθεσε: «Μοιράστηκα την αγάπη, τη χαρά και την ευγνωμοσύνη, γιατί σε αυτό το ταξίδι ήμουν ευγνώμων για τους ανθρώπους και τις μικρές στιγμές. Αυτά τα μικρά κομμάτια της ημέρας σας, όπως αυτή η ζεστή πρώτη γουλιά τσάι το πρωί ή το να αισθάνεστε το χιόνι όταν είναι φρέσκο στο πρόσωπό σας, αυτές είναι οι πιο όμορφες στιγμές».

Η ζωή της Κίμπερλι μέσα σε λίγα λεπτά

Στη συνέχεια, απαριθμεί όσα κατάφερε να κάνει στη ζωή της πριν πεθάνει. «Κατάφερα να αρραβωνιαστώ, να παντρευτώ, πήγα στη Νέα Υόρκη και ήταν σαν το Gossip Girl. Δείπνησα σε εστιατόρια με αστέρια Mishelin, το οποίο ήταν πολύ ωραίο. Πήγα επίσης στο Μπροντγουέι, το οποίο ήταν ένα όνειρό μου, στο Σαν Φρανσίσκο και σε ένα οινοποιείο».

Παράλληλα, ανέφερε ότι πριν από τη διάγνωσή της με καρκίνο είχε ήδη ζήσει τη ζωή της στο έπακρο και ευχαρίστησε όλους όσοι την είχαν τόσο πολύ στηρίξει, όπως τον σύζυγό της, την οικογένειά της και τους φίλους της.

«Αυτή η υποστήριξη είναι τόσο υπέροχη. Και όταν σκέφτομαι τη ζωή και το νόημα της ζωής, σκέφτομαι ότι είμαι ειρηνική με αυτό που είμαι. Είναι επειδή αυτά τα πράγματα είναι, απλώς, τόσα πολλά για τα οποία πρέπει να είμαι ευγνώμων» δήλωσε.

Στη συνέχεια, ξέσπασε σε κλάματα καθώς θυμόταν τις στιγμές που είχε περάσει με τον σύζυγό της. «Η μόνη μου θλίψη για το θάνατό μου είναι ότι δεν θα προλάβουμε να γεράσουμε μαζί. Όλα τα υπόλοιπα είναι απολύτως υποφερτά. Αυτό είναι το μόνο πράγμα που έχει πραγματικά σημασία» είπε.

«Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ. Αν το να με ακολουθείτε βοήθησε με οποιονδήποτε τρόπο, τότε πέτυχα τον στόχο μου. Δεν μπορώ να σας ευχαριστήσω αρκετά, θα μου λείψεις TikTok. Σας αγαπώ όλους. Σας ευχαριστώ για αυτή την καταπληκτική ευκαιρία, κλαίω από ευτυχία γιατί βρήκα τόσο πολύ σκοπό στο τέλος της ζωής μου. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Αντίο».

Δείτε το βίντεο:

 

Ειδήσεις Σήμερα:

Ροή ειδήσεων

Advertisement