Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Διαγωνισμός παρασκευής οικολογικού παγωτού στην Πάτρα

Published

on

Είστε λάτρης και παρασκευαστής παγωτού; Θέλετε να επιδείξετε τις δεξιότητες και τη δημιουργικότητά σας; Τότε εγγραφείτε στον Διαγωνισμό Τοπικών Γεύσεων του «GELATOn THE ROAD!», του έργου που προωθεί τον πολιτισμό και την ιστορία του παγωτού σε όλο τον κόσμο.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν, είναι ανοιχτός σε όλους τους επαγγελματίες αλλά και το κοινό ενώ απαραίτητη μόνο είναι η προεγγραφή μέσω της σχετικής φόρμας. Ο διαγωνισμός είναι διεθνής με συμμετοχές από 12 χώρες!
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: Φτιάξτε ένα παγωτό από τοπικά υλικά, υποβάλετε τη συνταγή σας και παρουσιάστε τη δημιουργία σας κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ παγωτού που θα διοργανωθεί το Μάιο του 2025 στην Πάτρα, δίνοντας έμφαση σε θέματα όπως η τοπικότητα και η βιωσιμότητα.
Ο διαγωνισμός έχει δύο φάσεις, προκριματικό και τελικό γύρο. Ο Ελληνικός προκριματικός θα διεξαχθεί το Μάιο του 2025 στην Πάτρα και ο τελικός το Νοέμβριο στο Longarone της Ιταλίας. Δικαίωμα συμμετοχής στο τελικό θα έχουν οι νικητές των 12 προκριματικών, με καλυμμένα τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής για 2 άτομα.
Όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα λάβουν πιστοποιητικά συμμετοχής. Οι νικητές των προκριματικών φάσεων θα λάβουν εξατομικευμένα πιστοποιητικά & οι τρεις πρώτοι νικητές του τελικού θα λάβουν κουπόνια 5.000, 3.000 και 2.000 ευρώ για προμήθεια οικολογικού εξοπλισμού παρασκευής παγωτού.
Θα συμμετάσχουν διαγωνιζόμενοι από χώρες με βαθιά παράδοση στο παγωτό, η δήλωση συμμετοχής είναι υποχρεωτική αλλά όχι δεσμευτική ως προς τη γεύση που θα παρουσιάσει κάποιος.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement