Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Οι εργασίες είχαν διακοπεί λόγω του καύσωνα»-Τι δήλωσε στη «Γ» ο υπεύθυνος εταιρικής επικοινωνίας της Avax, Ματθαίος Βάλβης

Published

on

Η «Γ» επικοινώνησε με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της εταιρίας Avax, Ματθαίο Βάλβη, ο οποίος όπως μάς είπε ότι βρίσκεται σε άδεια κι ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν όταν ήταν καθ’ οδόν από την Φοινικούντα στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, ως προς την ενημέρωση που είχε, μέχρι την ώρα που μιλήσαμε, μάς είπε: «Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι ο συγκεκριμένος χώρος έχει αποκλειστεί από την Πέμπτη ώστε να εκτελεστούν εργασίες για την κατεδάφιση της γέφυρας. Σήμερα οι εργασίες εκτελούνταν κανονικά μέχρι τις 12 περίπου το μεσημέρι, οπότε λόγω της εγκυκλίου που έχει εκδοθεί για τον καύσωνα διακόπηκαν. Και μετά από λίγο, συνέβη το συγκεκριμένο συμβάν».

Ωστόσο, ο κ. Βάλβης δεν ήταν σε θέση να μας πει ποιος ήταν εκείνη τη στιγμή ο ακριβής  αριθμός των εργαζομένων, τονίζοντας: «Αυτήν τη στιγμή όσοι εμπλέκονται στο περιστατικό δίνουν καταθέσεις στις Αρχές. Κι εμείς θέλουμε να διαπιστώσουμε τι ακριβώς έχει συμβεί».

Επιπλέον, ο κ. Βάλβης μάς ανέφερε ότι, όταν υπάρχει μια ολοκληρωμένη εικόνα, από την εταιρεία θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ

Η Κοινοπραξία ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΝ, σε ανακοίνωση της, αναφέρει:

«Η ΚΞ ΑΠΙΟΝ ΚΛΕΟΣ γνωστοποιεί ότι σήμερα Κυριακή 23/7 στο 206Ο  χλμ της Εθνικής Οδού Πατρών-Πύργου εκτελούνταν από την ΑΒΑΞ Α.Ε. προγραμματισμένες εργασίες κατεδάφισης γέφυρας (φορέας κατεύθυνσης προς Πάτρα).

Μετά τη διακοπή των εργασιών και παρά την απαγόρευση της κυκλοφορίας και τα μέτρα που είχαν ληφθεί, στο χώρο βρέθηκαν άτομα μη έχοντα εργασία τα οποία τραυματίστηκαν, ένα από τα οποία θανάσιμα, από τμήματα της γέφυρας που κατέρρευσαν.

Είμαστε συγκλονισμένοι από την τραγωδία και εκφράζουμε τη βαθιά μας λύπη στην οικογένεια του θύματος και τους τραυματίες.

Τα αίτια του συμβάντος θα διερευνηθούν από τις αρμόδιες αρχές, στις οποίες παρέχουμε κάθε πληροφορία που διαθέτουμε και κάθε στοιχείο που θα μας ζητηθεί».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement