Connect with us

Αθλητισμός

Σε ρυθμούς κλήρωσης

Published

on

Ο Απόλλων σήμερα (20:00) θα μάθει τους αντιπάλους του για τη νέα χρονιά

Σε ρυθμούς κλήρωσης που θα γίνει στα γραφεία της διοργανώτριας αρχής του ΕΣΑΚΕ κινείται σήμερα (20:00) η ΚΑΕ Απόλλων, καθώς μαζί με τις υπόλοιπες ένδεκα ομάδες, που θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα της Basket League της περιόδου 2023-2024, θα μάθει με ποιους θα αναμετρηθεί τη νέα χρονιά.

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Μαζί λοιπόν με την μελανόλευκη ομάδα, θα είναι και οι Προμηθέας, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Περιστέρι, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρης, Κολοσσός Ρόδου, Λαύριο, Μαρούσι και Καρδίτσα.

ΔΕΝ ΑΓΧΩΝΟΝΤΑΙ…

Στον Απόλλωνα δεν αγχώνονται ποια ομάδα θα έχουν αντίπαλο την πρώτη αγωνιστική, καθώς με όλες θα παίξουν, αλλά το μόνο που νοιάζει στην προκειμένη περίπτωση αφενός τον προπονητή Νίκο Βετούλα, τους παίκτες κι αφετέρου τους διοικούντες είναι πρώτα να γίνουν ομάδα, όπως άπαντες είχαν αναφέρει στην πρώτη συγκέντρωση.

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ

Από την άλλη, ο στόχος της μελανόλευκης ομάδας μεγαλώνει από φέτος, καθώς επιθυμούν ο ιστορικός σύλλογος να ανέβει σκαλοπάτια και να βρεθεί σε θέση οκτάδας. Κι αν μη τι άλλο προσπαθούν να το επιτύχουν με τις μεταγραφές που έχουν κάνει.

ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ

Και ήδη ετοιμάζονται για μια ακόμη κι αυτή δεν είναι άλλη από τον Βασίλη Μουράτο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ» θεωρείται κλεισμένος από τον Απόλλωνα και απομένουν μόνο να πέσουν οι υπογραφές. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο έμπειρος παίκτης, τις προσεχείς ημέρες θα έρθει στην αχαϊκή πρωτεύουσα.

*Από την έντυπη έκδοση της “Γ”.

Ροή ειδήσεων

Advertisement