Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι της οδού «Όρος Χελιδονίου» στα Σύνορα από την απαράδεκτη κατάσταση που βιώνουν

Published

on

Βρέχει; Πλημμυρίζουν και εγκλωβίζονται στα σπίτια τους! Έχει ήλιο; Τους «τρώει» η σκόνη και σπάνε τα αυτοκίνητά τους.

Οι κάτοικοι της οδού Όρος Χελιδονίου, η οποία είναι κάθετη της Πηλίου, λίγα μέτρα από την Μαραγκοπούλου στην περιοχή των Συνόρων έχουν αγανακτήσει… Η κατάσταση του δρόμου μπροστά από τα σπίτια τους είναι όχι απλά απαράδεκτη, αλλά και άκρως επικίνδυνη, αφού το οδόστρωμα θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο, προκαλώντας σωρεία προβλημάτων.
Όπως καταγγέλλουν στη «Γ» εδώ και δύο χρόνια έχουν σταλεί έγγραφες αναφορές στο Δήμο Πατρέων, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.
«Ο δρόμος μπροστά από τα σπίτια μας είναι απροσπέλαστος. Ειδικά όταν βρέχει εγκλωβιζόμαστε στα σπίτια μας, αφού σε όλο το μήκος της οδού έχουν δημιουργηθεί μεγάλοι κρατήρες. Έχουμε απευθυνθεί πολλές φορές στον Δήμο, αλλά δυστυχώς, κανείς δεν έχει ενδιαφερθεί. Είναι αδιανόητο να μας αντιμετωπίζουν σαν πολίτες τρίτης κατηγορίας. Πληρώνουμε όπως κι όλοι οι Πατρινοί δημοτικά τέλη για να έχουμε ποιοτικές υπηρεσίες. Έτσι αντιλαμβάνεται η δημοτική Αρχή τις υποχρεώσεις της απέναντι στην πόλη και τους πολίτες; Ζητάμε εδώ και χρόνια να αποκατασταθεί το οδόστρωμα, αλλά το μόνο που έχουμε εισπράξει είναι αδιαφορία», δήλωσε στη «Γ» κάτοικος της περιοχής.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement