Connect with us

Παναχαϊκή

Θρήνος στο αχαϊκό ποδόσφαιρο, έφυγε από τη ζωή ο Παναγιώτης Γκαδόλος

Published

on

Φτωχότερο είναι από σήμερα το αχαϊκό ποδόσφαιρο κι όχι μόνο, καθώς έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Παναχαϊκής, του Ολυμπιακού Πατρών κι άλλων ομάδων Παναγιώτης Γκαδόλος σε ηλικία 55 ετών. 

O Παναγιώτης πάλεψε, με θάρρος και απίστευτη γενναιότητα τα τελευταία χρόνια, δεν κατέθεσε τα όπλα καθώς ήθελε να νικήσει και αυτόν το δύσκολο αγώνα όπως έκανε σε κάθε αναμέτρηση.

Δυστυχώς σε αυτό το “ντέρμπι” της ζωής ο Παναγιώτης δεν τα κατάφερε, δεν βγήκε νικητής σκορπώντας θλίψη σ’ όλη την πατραϊκή κοινωνία καθώς ήταν αγαπητός απ’ όλους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ

Ο Σύλλογος Παλαίμαχων της Παναχαϊκής, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Παναγιώτη Γκαδόλου.

Αναλυτικά αυτή αναφέρει: “Ο Παναγιώτης Γκαδόλος δεν είναι πια ανάμεσά μας, καθώς “πέταξε” σήμερα για τη γειτονιά των αγγέλων.

Ο Παναγιώτης ήταν παλαίμαχος τερματοφύλακας της Παναχαϊκής, του Ολυμπιακού Πατρών κι άλλων ομάδων. Τελευταία έδινε το δικό του “αγώνα” με την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε.

Ο Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών της Παναχαϊκής, εκφράζει τη λύπη και τη συμπαράσταση στην οικογένειά του και στους φίλους του.

Καλό ταξίδι φίλε και συμπαίχτη Παναγιώτη!”.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΙΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε στον Σύλλογο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Πάτρας η «είδηση» του θανάτου του μέλους του, Παναγιώτη Γκαδόλου, που έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών, γεννημένος στις 2 Φεβρουαρίου 1968.

Ο Παναγιώτης Γκαδόλος πρωτοέπαιξε στους μικρούς της Παναχαϊκής υπό τις οδηγίες του αείμνηστου Σπύρου Βουλγαράκη, εν συνεχεία αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού Πατρών, του Παναχαϊκού Σουλίου, του Ίκαρου Λακκόπετρας, της ΑΕ Αρόης και σε άλλες ομάδες της περιοχής μας με εξαιρετική επιτυχία.

Στη συνέχεια μετοίκησε στην Αθήνα, όπου εργάστηκε ως προπονητής τερματοφυλάκων στην Άμιλλα Περιστερίου, καθώς και στις ΑΕ Χαλανδρίου, Ολυμπιακό Λιοσίων και άλλους συλλόγους της πρωτεύουσας.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Πάτρας αναφέρει: «Ο «δικός» μας άνθρωπος το μέλος του Συλλόγου μας, ο Τάκης μας δεν είναι πια κοντά μας, έφυγε για τα γήπεδα του ουρανού και από εκεί θα αγωνίζεται μαζί με άλλους παλαίμαχους, που έφυγαν πρόσφατα ή και παλαιότερα και πάντα όλοι τους θα είναι στη θύμησή μας. Συλλυπούμαστε την οικογένεια του εκλιπόντος. Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου θα κατατεθεί στεφάνι στη κηδεία του».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement