Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΠΩΣ «ΕΦΥΓΑΝ» ΤΟΣΟ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΜΕΝΙΟΣ ΝΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΟΛΥΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μαύρα Χριστούγεννα για δύο οικογένειες στην Πάτρα

Published

on

ΤΟΥ ΚΩΝ. ΦΛΑΜΗ (ΓΝΩΜΗ)

 

Δύο νέοι άνθρωποι, μέσα σε λίγες ώρες, «έφυγαν» από την ζωή από τον ίδιον σχεδόν λόγο. Κατέληξαν από ανακοπή καρδιάς. Τα φετινά Χριστούγεννα στην Πάτρα ήταν πραγματικά «παγωμένα» αφού η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του 35χρονου Μένιου Νιφόρα και του 28χρονου Παντελή Πολυδερόπουλου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία και συγκλόνισε την πόλη. Ο Μένιος Νιφόρας έφυγε από τη ζωή ξαφνικά παραμονή Χριστουγέννων. Προτού η πόλη προλάβει να συνειδητοποιήσει το τραγικό του χαμού του 35χρονου πατέρα, ανήμερα των Χριστουγέννων, πεθαίνει επίσης αιφνίδια ο barman Παντελής Πολυδερόπουλος, αδελφός του γνωστού ηθοποιού. Το απόγευμα της 24ης Δεκεμβρίου ο Μένιος Νιφόρας, ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων στην οδο Μαιζώνος βρίσκεται στο Νοσοκομείο. Είχε επί δύο ημέρες υψηλό πυρετό και δεν αισθανόταν καλά. Ομως τον είχαν καθησυχάσει, όπως και την αγαπημένη του σύζυγο Ελπίδα που βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του. Σύμφωνα με πληροφορίες είχε διαγνωσθεί με γρίπη τύπου Α. Είχε επισκεφθεί γιατρό, ενώ είχε μεταβεί και στο Νοσοκομείο προληπτικά, όμως οι γιατροί τον είχαν καθησυχάσει καθώς… τίποτε δεν προμήνυε αυτό που θα συνέβαινε. Αρχισε να νοιώθει και πάλι δυσφορία και τότε η σύζυγός του τον μετέφερε εκ νέου στο Νοσοκομείο. Και ενώ οι γιατροί του έκαναν κάποιες εξετάσεις, φάνηκε πως… τον «έχαναν»! Μέσα σε λίγα λεπτά, οι γατροί ειδοποιούν την σύζυγο να τον αποχαιρετήσει. Μάλιστα της είπαν «έχεις πέντε λεπτά να τον δεις, ο άνθρωπος πεθαίνει»! Είχε υποστεί οξύ έμφραγμα, πιθανόν όπως της είπαν από κάποιο μικρόβιο. Αφήνοντας πίσω του και την 4χρονη κόρη του. Η σύζυγός του δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη. Ηταν μαζί από μικρά παιδιά, έκαναν οικογένεια, ο Μένιος εργαζόταν σκληρά και πριν λίγα χρόνια κατάφερε και αγόρασε το Συνεργείο Αυτοκινήτων επί της οδού Μαιζώνος, από τον πρώην ιδιοκτήτη ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε! Απέκτησαν το 2019 μία κόρη που του μοιάζει καταπληκτικά! Ηταν μία ευτυχισμένη οικογένεια, όμως τους χώρισε ο θάνατος. Η κηδεία του έγινε χθες μέσα σε κλίμα οδύνης στην Λακκόπετρα. Τα social media «γέμισαν» από συλλυπητήρια μηνύματα για έναν υπέροχο άνθρωπο όπως ήταν ο «μάστορας», ο Μένιος Νιφόρας.

Την επόμενη μέρα, ανήμερα τα Χριστούγεννα, έχανε την μάχη, επίσης από ανακοπή καρδιάς ένας ακόμη νέος άνθρωπος. Ο barman Παντελής Πολυδερόπουλος. Την προηγούμενη μέρα εργαζόταν κανονικά στο Bara της Ρήγα Φεραίου. Είχε αισθανθεί μία δυσφορία στο λαιμό και πριν πάει στην δουλειά του, μετέβη μόνος του στο Νοσοκομείο «Αγιος Ανδρέας». Τον εξέτασαν, τον ενημέρωσαν πως δεν βρήκαν κάτι, ζήτησε ο ίδιος κάποια αντιβίωση με τον φόβο… να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του τα Χριστούγεννα, αλλά του είπαν πως… δεν χρειάζεται! Ο 28χρονος Παντελής πήγε κανονικά στην δουλειά του το βράδυ της Κυριακής. Εργάστηκε στο καφέ Bara για το ρεβεγιόν και ξύπνησε χωρίς προβλημα προς το μεσημέρι της Δευτέρας. Είχαν κανονίσει για οικγοενειακό τραπέζι στο σπίτι του αδελφού του. Οντως έφθασε εκεί το μεσημέρι, χαιρέτησε τους δικούς του, αντάλλαξε ευχές και μόλις κάθισε στον καναπέ… έχασε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου. Η κηδεία του έγινε χθες Τρίτη 26-12-2023 και ώρα 3.30μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Μαζαράκι Αχαΐας. Στο χωριό από το οποίο κατάγεται η οικογένειά του. Η είδηση του θανάτου του απασχόλησε και το σύνολο των μέσων μαζικής ενημέρωσης της Αθήνας, αφού ο Παντελής ήταν ο αδελφός του δημοφιλούς ηθοποιού του «Μπρούσκο» Νίκου Πολυδερόπουλου.

Ροή ειδήσεων

Advertisement