Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

O εφιάλτης της δεν έχει… τέλος-Παρά τη δημοσιοποίηση των μηνύσεων ο 29χρονος εξακολουθεί να απειλεί

Published

on

Ζει τον τρόμο εδώ και δύο περίπου χρόνια, κι όμως κανείς δεν την έχει βοηθήσει και περιμένει πότε θα γίνει το Δικαστήριο ώστε να σωθεί από τον εφιάλτη της…

Πατρινός ετών 29, με φανερά ψυχολογικά προβλήματα, την κυνηγά χωρίς καν να είχε ποτέ ερωτική σχέση μαζί της.

Ακόμη και μετά την δημοσιοποίηση της μήνυσης που έχει καταθέσει μέσω του δικηγόρου της Δημήτρη Γκαβέρα, η Τ.Ζ. φοβάται. «Τώρα θα μου δημιουργήσει πολλά προβλήματα, θα με κυνηγάει» δηλώνει στη «Γνώμη».

Όσο κι αν προσπαθούσαμε να την καθησυχάσουμε δεν τα καταφέραμε. Ο 29χρονος είχε φθάσει στο σημείο να της πετάξει αυγά, να την χτυπήσει μπροστά στην πόρτα του σπιτιού της, να αλλάζει συνεχώς προφίλ στο διαδίκτυο για να την βρίζει και να την εξευτελίζει δημόσια.

Σε ένα προφίλ της είχε γράψει: «Βιζιτού εντάξει τα αυγά, η αδερφή σου η μπετονιέρα δεν μας γ…, θα ξαναδουλέψεις στην Πάτρα, περίμενε».

Σε ένα άλλο μήνυμα απειλεί και το παιδί που έχει αποκτήσει η 40χρονη από τον γάμο της: «Όπου σε βρω, θα σε στείλω στην εντατική. Εξαφανίσου από την Πάτρα και εκείνη η μπετονιέρα η αδερφή σου. Έχω κάνει μια δουλειά και τα έχω πάρει και θέλω σε καμιά καρ… να της δώσω 10 χιλιάρικα, γιατί θα πάω στα Δεμένικα και θα της γ… και το παιδί. Θα τους τα κάνω εγώ κοτέτσια, θα τους γ… την οικογένεια».

Σε ένα τρίτο δημόσιο μήνυμα (ανάρτηση) από άλλο προφίλ αναφέρει: «Τράβα για τη μήνυση. Καλό απόγευμα. Αϊ πάρε μια τυρόπιτα να φας, αν έχεις και ευρώ πάνω σου να πάρεις, και άσε τον σεβασμό να τον πάρει καμία που είναι άξια, όχι εσύ, που έχει γίνει ο κ… σου κουμπαράς. Και δεν χρειάζεται να πας για μήνυση, έχω να σου δώσω, άμα σε πετύχω, τέτοιο κροσέ, που θα πάμε έτσι κι αλλιώς, αλλά θα σε έχω στείλει 6 μήνες με καλαμάκι». Τα μηνύματα αυτά συνοδεύονταν από φωτογραφίες με δεσμίδες χρημάτων.

Ο δικηγόρος Δημήτρης Γκαβέρας αναφέρει στη μήνυση δεκάδες παρόμοια απειλητικά και υβριστικά μηνύματα. Και είναι βέβαιο ότι αυτή η γυναίκα… ίσως πέσει θύμα μιας πιο σοβαρής κατάστασης αν δεν ενεργοποιηθούν άμεσα οι Αρχές. Ο συγκεκριμένος 29χρονος δεν έχει συλληφθεί, δεν έχει καν προσαχθεί για συστάσεις και προειδοποιήσεις. Κάπως έτσι ξεκινούν όλα. Κάπως έτσι φθάνουμε σε σημείο… να μαθαίνουμε για άγριους ξυλοδαρμούς και γυναικοκτονίες.

Το 2023 στην Πάτρα σημειώθηκαν δύο σοβαρά περιστατικά με θύματα γυναίκες. Το καλοκαίρι, μία γυναίκα στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου μαχαιρώθηκε από τον σύντροφό της. Γλίτωσε από θαύμα! Τον Αύγουστο μία γυναίκα 37 ετών δεν τα κατάφερε. Είχε εσωτερική αιμορραγία και πέθανε στο Νοσοκομείο. Όλα έδειχναν πως την είχε χτυπήσει ο σύντροφός της και της προκάλεσε εσωτερική αιμορραγία. Και στις δύο περιπτώσεις οι γείτονες… είχαν ειδοποιήσει για παλαιότερα συμβάντα. Ωστόσο κανείς δεν είχε επέμβει! Θα πρέπει να σημειωθεί πως το Γραφείο Ενδοοικογενειακής βίας που λειτουργεί στο ισόγειο του Αστυνομικού Μεγάρου Πατρών έχει παρέμβει μέχρι σήμερα σε πάνω από 250 περιπτώσεις ενδοικογενειακής βίας, από τις οποίες οι περισσότερες αφορούν γυναίκες ενώ περίπου 20 άνδρες είναι θύματα τέτοιας βίας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement