Connect with us

Αθλητισμός

Το χάρηκαν με την ψυχή τους

Published

on

Η Κάτω Πόλη νίκησε 5-4 στα πέναλτι με την κανονική διάρκεια να τελειώνει ισόπαλη 2-2

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Για μια ακόμη χρονιά αναβίωσε το παιχνίδι της Άνω-Κάτω Πόλης αυτή τη φορά στο γήπεδο Προσφυγικών, που έγινε το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής με νικητές τους παίκτες της Κάτω Πόλης, που επικράτησαν 5-4 στη διαδικασία των πέναλτι, με την κανονική διάρκεια να τελειώνει 2-2.

Φυσικά ούτε λόγος για παράταση, με τους παίκτες των δύο ομάδων να οδηγούνται στην «ρώσικη ρουλέτα», όπου είχαν συμφωνήσει να εκτελέσουν από πέντε πέναλτι η κάθε μια.

Τυχεροί αναδείχτηκαν οι άσπροι (της Κάτω Πόλης) και το πανηγύρι στήθηκε με τη λήξη του αγώνα.

Για την ιστορία δύο τέρματα σημείωσε ο Σαββόπουλος (Άνω Πόλη), Μπούρδος, Μίτσι (Κάτω πόλη) και βέβαια άπαντες το χάρηκαν με την ψυχή τους, δίνοντας ραντεβού για του χρόνου.

Οι παίκτες πουν συμμετείχαν ήταν οι εξής:

(Άνω Πόλη): Χαρίτος, Δημητρόπουλος, Στασινόπουλος, Κεπενός, Βέρρας, Ζάγκλας, Καρμακόλιας, Γεωργιόπουλος, Σαββόπουλος, Μήλας, Σκόνδρας, Φορτώσης, Καλύβας, Μαρκάτος, Παναγόπουλος, Μπελεβώνης, Σαρρής, Ρουμελιώτης, Καμπάκος, Κολλάρος, Δελδήμος, Αλμυράς, Μπαρής, Μπελεζάκης, Καλπουζάνης, Γκρέκας, Ρούσσος, Τίμος Ισσα, Λαλιώτης, Αποστολόπουλος, Μητρόπουλος, Σκόνδρας.

(Κάτω Πόλη): Μπούρδος, Κατσαΐτης, Σταματόπουλος, Διονυσόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Χαρδαλιάς, Ροδόπουλος, Καραγιαννάκης, Ρούμπας, Δελαπόρτας, Κάντζαρης, Κοτσαύτης, Βελλής, Γλεντζής, Λιόσης, Καραμπούλας, Μίτσι, Φράγκος, Κωστόπουλος, Δημησιάνος, Φλωράτος, Πιέρρος, Χάχαλης, Τουλγαρίδης, Καπρούλιας, Αποστολόπουλος, Β. Διαμαντόπουλος, Καράτσης, Κυριτόπουλος, Ν. Διαμαντόπουλος, Δαράτος, Μηχαλιτσιάνος, Τσιβγινίδης, Συριόπουλος, Παπαβραμόπουλος.

Πριν από τη διάρκεια του παιχνιδιού αυτού δόθηκαν τιμής ένεκεν πλακέτες σε συγγενείς παλαίμαχων ποδοσφαιριστών, που έφυγαν από τη ζωή. Συγκεκριμένα, στους Κώστα Πετράκο, Βασίλη Πετράκο, Βασίλη Πλιάτσικα, Παναγιώτη Γκαδόλο, Σπύρο Ζώγκο, Γιώργο Αυγερινόπουλο, Ανδρέα Αντωνάτο, Αλέκο Αντωνάτο.

ΔΩΡΕΑ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ 6η ΥΠΕ

Δωρεά προς τον Σύλλογο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Πάτρας έκανε η 6η ΥΠΕ, καθώς ο διοικητής Γιάννης Καρβέλης παρέδωσε έναν απινιδωτή, κάτι που τους έλειπε για τις ανάγκες τους.

Το διοικητικό συμβούλιο με ανακοίνωσή του αναφέρει: «Ο Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Πάτρας ευχαριστεί θερμά τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη για την δωρεά του απινιδωτή». Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παλαίμαχοι το προσεχές Σάββατο (11/5) θα παίξουν με την Ανδραβίδα και στις 19 του ίδιου μήνα με την Χαλκίδα.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΚΑΔΟΛΟΥ

Εκ μέρους της οικογένειας του αείμνηστου Παναγιώτη Γκαδόλου-ήταν μέλος του Συλλόγου Παλαίμαχων Πάτρας-ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Βασίλης Κοτσαύτης, διάβασε το παρακάτω μήνυμα στους παρευρισκόμενους:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε αρχικά για την πρόσκληση σας να παραβρεθούμε στον καθιερωμένο αγώνα θεσμό την παλαίμαχων Πάτρας η οποία μας τιμά ιδιαιτέρως όπως επίσης και για τη συμπαράσταση σας στο βαρύ πένθος μας για την απώλεια του πατέρα και συζύγου επισφραγίζοντας έτσι την εκτίμηση, το σεβασμό, την αγάπη που τρέφατε για τον Παναγιώτη μας.

Ο πατέρας μας άφησε πίσω του παρακαταθήκη σε όλους μας, την αγάπη για τη ζωή, για την οικογένεια, και για τους συνανθρώπους του, και τη μόνιμη διάθεση για  ανιδιοτελή προσφορά.

Θα θυμόμαστε μέσα από τα λόγια της μητέρας μας  πάντα το χαμόγελο του, την ειλικρίνεια, την αφοσίωση του στη μεγάλη του «ερωμένη», όπως ο ίδιος συνήθιζε να λέει, τη μπάλα, το πείσμα και το θάρρος και τη γενναιότητα του στην αντιμετώπιση του αγώνα που έδωσε το τελευταίο διάστημα της ζωής του, που δυστυχώς δεν κατάφερε να αποκρούσει όπως συνήθιζε να κάνει εντός γηπέδων.

Σας ευχόμαστε καλό Πάσχα με υγεία σε εσάς και στις οικογένειες σας. Με τις θερμότερες ευχαριστίες μας Νικολία Μαρία και Χριστίνα Γκαδόλου».

Ροή ειδήσεων

Advertisement