Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Συνάντηση ιδιωτικών υπαλλήλων με καταστηματάρχες

Published

on

Στη συνάντηση που έγινε χθες μεταξύ του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων «Η Ένωση» με τον ΣΚΕΑΝΑ (Σύλλογος Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Ν. Αχαΐας) συζητήθηκαν προτάσεις για την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών και την προσέλκυση εργαζομένων μέσω καλά αμειβομένων θέσεων εργασίας

Τα θέμα της προσέλκυσης επαγγελματιών στη βάση μίας μόνιμης, 12μηνης, και καλά αμειβόμενης απασχόλησης τέθηκε και στα πλαίσια της σωστής εκμετάλλευση του καρναβαλικού προϊόντος ως υπεραξία για ην πόλη της Πάτρας και μόνιμη τουριστική ατραξιόν όλες τις εποχές του χρόνου. Συζητήθηκε το θέμα των κινήτρων των εργαζομένων ώστε να βελτιώνουν διαρκώς τις δεξιότητες τους στην εστίαση και φιλοξενία, με επιβράβευση των υγειών επιχειρήσεων που σέβονται τα δικαιώματα του προσωπικού τους.
«Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ακούσαμε τα προβλήματα, τις αγωνίες και τις προτάσεις των καταστηματαρχών, ειδικά σε ότι αφορά την πιο δίκαιη αντιμετώπιση της εστίασης από την Πολιτεία, ως κλάδου έντασης εργασίας. Η ‘ΕΝΩΣΗ’ θα επιδιώξει σειρά συναντήσεων με επαγγελματικούς φορείς της πόλης των Πατρών, ενώ θα καταθέσει και εγγράφως την πρότασή της για τη διοργάνωση μόνιμου Φόρουμ διαλόγου και ανταλλαγής προτάσεων για τη βελτίωση του τοπικού οικοσυστήματος εργασίας» αναφέρει ο πρόεδρος του Σωματείου Δημ. Καραγεωργόπουλος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement