Connect with us

Ποδόσφαιρο

Έχει ραντεβού με την ιστορία

Published

on

 

Ο Ολυμπιακός απόψε (22:00) υποδέχεται την Άστον Βίλα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με όπλο του το 4-2 του αγώνα στην Αγγλία

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του το πλέον κρίσιμο παιχνίδι της φετινής σεζόν, αν όχι της ιστορίας του, απόψε (22:00) θα υποδεχτεί την Άστον Βίλα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με όπλο του το 4-2 του αγώνα στην Αγγλία.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν τα προβλήματά τους, καθώς ο τεχνικός Μεντιλίμπαρ δεν θα έχει στη διάθεσή του για τη ρεβάνς με τους Άγγλους τον Ορτέγκα. Ο Αργεντινός μπακ τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι, έγινε αλλαγή και αυτός ο τραυματισμός θα του στερήσει τη συμμετοχή του στο παιχνίδι στο φαληρικό στάδιο.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει στον μυαλό του τον αντικαταστάτη του κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Ρίτσαρντς που έχει αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες για να αγωνιστεί, ενώ πιθανότητες για να παίξει έχει και ο Κίνι.

ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

Χθες ωστόσο, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον ιστορικό ημιτελικό Europa Conference League κόντρα στην Άστον Βίλα και για τον δρόμο της πρόκρισης που θέλει να διαβεί. Ο Ισπανός τεχνικός επέστησε την προσοχή στην ικανότητα του Ουνάι Έμερι, τονίζοντας όμως ότι οι ερυθρόλευκοι θέλουν πολύ την πρόκριση και αυτό μαζί με τον κόσμο θα τους βοηθήσει.

«ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ»

Ερωτώμενος για το αν είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι του Ολυμπιακού φέτος, είπε: «Ελπίζω πως όχι. Ελπίζω να υπάρχει κι ένα σημαντικότερο». Ερωτώμενος για το αν είναι έτοιμη η ομάδα του ανέφερε: «Έχουμε την υποχρέωση. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι. Είχαμε το πρόσφατο χαρακτηριστικό παράδειγμα της προηγούμενης φάσης. Ταξιδέψαμε στην έδρα του αντιπάλου και καταφέραμε να προκριθούμε με έξι γκολ. Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το παράδειγμα αυτό, παρότι βάλαμε τέσσερα γκολ στην έδρα του αντιπάλου. Αύριο θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε σοβαροί». Για το αν τώρα είναι φαβορί δήλωσε: «Μία πρόκριση κρίνεται σε δύο παιχνίδια και όχι σε ένα. Θα παίξουμε με σοβαρότητα για να προκριθούμε. Υπάρχουν πιθανότητες και για τις δύο ομάδες». Ερωτώμενος για το τι άλλο μπορούμε να δούμε στους ερυθρόλευκους τόνισε: «Μπορώ να μιλήσω μόνο για το διάστημα που είμαι εδώ. Έχουμε καλή ομάδα, με καλούς παίκτες, ικανούς να κερδίζουν νίκες και τρόπαια. Οι παίκτες έχουν αρχίσει να πιστεύουν στον εαυτό τους. Έχουν αυτοπεποίθηση. Όταν είσαι καλός και πιστεύεις ότι θα τα καταφέρεις, τα πράγματα μπορούν να πάνε καλά». Τέλος ερωτώμενος για το αν θα αγωνιστεί επιθετικά από την αρχή του παιχνιδιού με την Άστον Βίλα, δήλωσε: «Θα το δείτε αύριο (σ.σ. σήμερα)».

Ροή ειδήσεων

Advertisement