Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή μάχεται στη Δράμα για το κρίσιμο σημερινό (3 μ.μ.) παιχνίδι με την τοπική Δόξα

Published

on

Χρόνος ξεκούρασης δεν υπήρχε για την ομάδα της Παναχαϊκής που χθες μετά το τέλος της προπόνησης αναχώρησε για τη μακρινή Δράμα. Οι «κοκκινόμαυροι», μετά το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιωνικό, τη Δευτέρα έκαναν προπόνηση όπως και χθες το πρωί και αμέσως ετοιμάστηκαν για το ταξίδι της Δράμας καθώς ανοίγει η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Σουπερ Λιγκ 2.

 

Ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων», Νίκος Παπαδόπουλος μετά το τέλος της χθεσινής προπόνησης δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα και έτσι ανακοίνωσε την αποστολή που αναχώρησε χθες στις 12:30 μ.μ. για την Δράμα.

Σε αυτή συμπεριλήφθηκε ο Λαρέα αλλά και οι τρεις τερματοφύλακες, Κολοβούρης, Μένκα και Σούλης ενώ εκτός θα παραμείνει και αυτή την αγωνιστική ο τραυματίας Αργυρόπουλος.

Όλοι οι υπόλοιποι ακολούθησαν την αποστολή και λίγες ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, ο τεχνικός Νίκος Παπαδόπουλος θα αποφασίσει ποιον θα αφήσει εκτός.

Την αποστολή αποτελούν οι: Μένκα, Σούλης, Κολοβούρης, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Πάνος, Πλιάτσικας, Λαρέα, Μπελεζάκης, Αποστολόπουλος, Σταμόπουλος, Μπρους, Μουστακόπουλος, Κόκας, Γιούσης, Ανάκογλου, Παπαδόπουλος, Σκεπετάρης, Τσερούτι, Αραβίδης, Μπάτροβιτς, Κουσκουνάς και Μασούρας.

 

ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΙΕΣΗ

Η πίεση για τις έξι ερχόμενες αγωνιστικές θα είναι μεγάλη και χρειάζεται σωστή διαχείριση τόσο από τον προπονητή Νίκο Παπαδόπουλο όσο και από τους ποδοσφαιριστές.

Κάθε παιχνίδι πρέπει να το κοιτάμε ξεχωριστά και αυτό που θα επισημάνουμε είναι ότι η αμυντική λειτουργία πρέπει να λειτουργεί με καθαρό μυαλό έτσι ώστε να αποφθεχθούν λάθη που μπορεί να αποβούν μοιραία για την εξέλιξη της αναμέτρησης. Τρανό παράδειγμα το γκολ που δέχτηκε από τον Ιωνικό όταν στις καθυστερήσεις του αγώνα μια λάθος εκτίμηση του Σταμόπουλου στάθηκε μοιραία για τους «κοκκινόμαυρους» οι οποίοι σε ένα παιχνίδι που θα ολοκληρωνόταν με 0-0 και θα κατακτούσαν τον βαθμό της ισοπαλίας, οδηγήθηκαν στο 0-1.

Όπως αναφέραμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ στα θετικά για το σημερινό παιχνίδι στη Δράμα είναι η επιστροφή του έμπειρου αμυντικού Λαρέα. Ο υψηλόσωμος στόπερ εξέτισε την ποινή της μια αγωνιστικής από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας και θα είναι στην διάθεση του προπονητή Νίκου Παπαδόπουλου. Η λογική λέει ότι θα είναι το δίδυμο με τον Πλιάτσικα στην άμυνα.

ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΗΘΕΙ

Η Δόξα την προηγούμενη αγωνιστική έκανε σεφτέ στις νίκες με 3-2 εκτός του ΟΦ Ιεράπετρας και σίγουρα θα έχει καλή ψυχολογία θέλοντας να τις ντουμπλάρει με την Παναχαϊκή.

Αυτό οι «κοκκινόμαυροι» δεν πρέπει να το επιτρέψουν οπότε δεν πρέπει να υποτιμήσουν τον αντίπαλό τους από την βαθμολογική τους θέση.

ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ

Η αλήθεια είναι ότι η Παναχαϊκή μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει τον σεβασμό που της αναλογεί από τους διαιτητές.

Η ΠΑΕ έχει αντιδράσει διαμαρτυρόμενη τόσο στο νικηφόρο εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα όσο και στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιωνικό. Ήδη έχουν σταλεί οι επίμαχες φάσεις στην ΚΕΔ ενώ έχουν ζητήσει ακρόαση από τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Ωστόσο ο ορισμός του Ξανθιώτη Παναγιώτη Τσοπουλίδη είναι καλύτερος από τους προηγούμενους. Διαιτητής πιο έμπειρος, έχει σφυρίξει ξανά τους κοκκινόμαυρους το 2019 στο εντός έδρας παιχνίδι με τα Τρίκαλα όπου οι Πατρινοί είχαν επικρατήσει με 2-1.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement