Connect with us

Παναχαϊκή

Η ΠΓΕ εν αναμονή επίσημων προτάσεων-Μέχρι το Σαββάτο η διορία του Δ.Σ.

Published

on

Η ερασιτεχνική Παναχαϊκή είναι αυτή που  κινεί πλέον τις εξελίξεις  και το βράδυ  της Τρίτης έχει προγραμματιστεί Δ.Σ.  για να συζητηθεί τι μέλλει γενέσθαι για τη ομάδα ποδοσφαίρου.

Όμως ο μεγάλος εχθρός για τις εξελίξεις είναι ο χρόνος καθώς η διορία που είχε δοθεί από την ΕΠΟ για δήλωση συμμετοχής στην Γ΄ Εθνική έληξε την περασμένη Παρασκευή, όμως θα δοθεί παράταση για τις περιπτώσεις της Παναχαϊκής.

Θα πρέπει όσο το δυνατόν πιο σύντομα να ξεκαθαρίσει ποιος θα αναλάβει την ομάδα και αυτός επίσης πολύ γρήγορα να χτίσει ομάδα, να βρει προπονητή και παίκτες που θα μπουν στο γήπεδο για να ξεκινήσουν προετοιμασία με δεδομένο πως το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής έχει προγραμματίσει να ξεκινήσει στις 19 Σεπτεμβρίου ενώ έχει αγώνα κυπέλλου στα τέλη Αυγούστου.

Οι πληροφορίες της «Γ» λένε πως υπάρχει ήδη μια πρόταση, αυτή του Πέτρου Σταθάκη και των επιχειρηματιών που εκπροσωπεί με τις πληροφορίες να λένε πως μέσα στο Σαββατοκύριακο ο πρώην γενικός αρχηγός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΓΕ Παναγιώτη Σεμιτέκολο και μίλησαν εφ’ όλης της ύλης.

Στην ΠΓΕ περιμένουν  όμως η πρόταση του Σταθάκη να γίνει και επίσημα ώστε να συζητηθεί στο Δ.Σ. της Τρίτης και παράλληλα υπάρχει αναμονή αν θα εμφανιστεί και άλλη πρόταση με τις  φήμες να λένε πως υπάρχει ένα γκρουπ Πατρινών επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται να αναλάβουν την αμάδα στη Γ΄ Εθνική ωστόσο μέχρι χθες δεν είχαν εκδηλώσει επίσημα κάποια επιθυμία.

Πλέον η απόφαση που θα κληθεί να πάρει το Δ.Σ. της ΠΓΕ θα είναι πολύ σημαντική για το μέλλον της ομάδας καθώς θα πρέπει να γίνει μάθημα τα λάθη του παρελθόντος και να εξετάσει με πολύ μεγάλη προσοχή σε ποιον θα δώσει τα κλειδιά της ομάδας.

Θα πρέπει οι άνθρωποι της ΠΓΕ να κάνουν  πολύ προσεκτική επιλογή ώστε να διασφαλίσει πως η αμάδα θα πάει σε χέρια ανθρώπους που έχουν όραμα.

Μάλιστα λέγεται πως στο σημερινό Δ.Σ. θα συζητηθεί και η διορία που θα δώσει στους ενδιαφερομένους επενδυτές με το ρεπορτάζ της «Γ» να λέει πως η διορία που θα θέσει το συμβούλιο,  θα είναι μέχρι το Σάββατο 7 Αυγούστου.

Αν δηλαδή μέχρι τις 7 Αυγούστου, δεν έχει εμφανιστεί ενδιαφερόμενος ο οποίος θα δώσει και τις απαραίτητες εγγυήσεις στην ΠΓΕ, τότε μην αποκλείσει κανείς η Παναχαϊκή να μην αγωνιστεί ούτε στην Γ΄ Εθνική κατηγορία…

Π.Κ.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement