Connect with us

Βόλεϊ

Αρκετές οι συμμέτοχες για τα αναπτυξιακά στο βολεϊ- Μικρά-μικρά

Published

on

Αν και η διορία για δηλώσεις συμμετοχής είναι μέχρι τέλη Μαΐου, οι πρώτες πληροφορίες λένε πως αρκετά σωματεία από την Πελοπόννησο, έχουν προχωρήσει ήδη σε δηλώσεις συμμετοχής στην ΕΣΠΕΠ και έτσι όλα δείχνουν πως θα έχουμε δράση τον επόμενο μήνα.

Θυμίζουμε πως η διοργανώτρια αρχή έχει προγραμματίσει να γίνει η κλήρωση στις 4 Ιουνίου και ανάλογα με τις συμμετοχές, θα διαμορφωθεί και το πρωτάθλημα έφηβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων.
ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ
-Από αυτά που γράψαμε την περασμένη Δευτέρα, έχουμε ήδη επιβεβαίωση σε τρία θέματα και έπεται συνέχεια. Μιλάμε για την μεταγραφή του Δ. Λινάρδου στην Κηφισιά, την ανανέωση της Ν. Κόλια στον Απόλλωνα Καλαμάτας και την ανανέωση συνεργασίας του Δ. Κόζη στον Κόροιβο Αμαλιάδας.
-Από εκεί και πέρα στο κόλπο για την απόκτηση του Πατρινού ακραίου Νίκου Ντόντη έχει μπει και ομάδα volleyleague όμως τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο.
– Ο Πατρινός Γιάννης Μαντέκας που έκανε καλή χρονιά φέτος με τη φανέλα του Μίλωνα, έχει ήδη δεχτεί κρούση για να συνεχίσει στους πράσινους όμως δεν υπάρχει λόγος βιασύνης. Μια και είπαμε Μίλωνας, ο Πατρινός πασαδόρος Γιώργος Κανελλόπουλος δεν θα συνεχίσει στην ομάδα και ήδη συζητά με 2 σωματεία για τη νέα περίοδο αλλά δεν βιάζεται. Άλλωστε αυτό το διάστημα, υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία.
-Στον ΑΟ Αιγιαλέων, τηρούν στάση αναμονής για τη νέα περίοδο επειδή προφανώς κάτι περιμένουν σχετικά με την μορφή που θα έχει η preleague. Πάντως είναι σίγουρο πως η ομάδα θα έχει ανταγωνιστικούς στόχους τη νέα χρονιά και μην αποκλείσει κανείς να γίνουν κινήσεις- έκπληξη…
– Στην Ολυμπιάδα μετά την ανανέωση συνεργασίας με τους προπονητές Άκη Δαρείο και Μ. Συνοδινό, σειρά παίρνουν οι παίκτες και ήδη έχουν ενημερωθεί μέσα στην εβδομάδα να ξεκινήσουν οι επαφές. Είπαμε πρόθεση της διοίκησης είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός…
-Στο στρατόπεδο της γυναικείας ομάδας του Απόλλωνα Πατρών, το βάρος έχει πέσει στα αναπτυξιακά τμήματα και οι εξελίξεις στην πρώτη ομάδα θα πάνε λίγο πιο πίσω ωστόσο θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως ο προπονητής Χρήστος Καράβολας θα συνεχίσει.
-Στον Κόροιβο Αμαλιάδα όπου συνεχίζει ο Αν. Γκρουμούσας, μετά την κίνηση να ανανεώσουν με τον Δ. Κόζη, ξεκινούν επαφές με τους υπόλοιπους παίκτες από το περσινό ρόστερ και σύντομα θα υπάρξουν και εδώ εξελίξεις ενώ η εφηβική ομάδα θα αγωνιστεί στο αντίστοιχο πρωτάθλημα.
ΥΓ1: Ομάδες και από την περιοχή, ψάχνονται να καταθέσουν αίτημα για wild card για την preleague ή και για την Α2 Εθνική.
ΥΓ2: Είχε αρκετά σχόλια-ακόμα και τηλεφωνήματα- η συγκεκριμένη στήλη για το άθλημα του βόλεϊ, οπότε κατά πάσα πιθανότητα θα την καθιερώσουμε κάθε Δευτέρα με νέα από όλες τις ομάδες της ευρύτερης περιοχής.
Π. ΚΟΓΚΟΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement