Connect with us

Μπάσκετ

Ο Δήμος Πατρέων υποδέχτηκε στο Δημαρχείο τον πρωταθλητή Απόλλωνα

Published

on

Την πρωταθλήτρια ομάδα του φετινού πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Μπάσκετ του Απόλλωνα Πατρών που επέστρεψε στο κορυφαίο πρωτάθλημα της basket league υποδέχθηκε στο Δημαρχείο ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης μαζί με τον αντιδήμαρχο Παιδείας και Αθλητισμού και παλαίμαχο αθλητή του Απόλλωνα Τάκη Πετρόπουλο .

Ο δήμαρχος Πατρέων έδωσε συγχαρητήρια σε όλα τα στελέχη επισημαίνοντας: «Η όλη προσπάθεια μόνο καταπληκτική μπορεί να χαρακτηρισθεί μιας και καταφέρατε σε μια εποχή με πολλές δυσκολίες να βρεθείτε και πάλι στην κορυφαία κατηγορία».
Από την άλλη πλευρά ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος, γνώστης των μελανόλευκων ζητημάτων στάθηκε ιδιαίτερα στην 29η συμμετοχή των μελανόλευκων στο κορυφαίο πρωτάθλημα.
Από την πλευρά της διοίκησης ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Απόλλωνα Γιώργος Αθανασίου, που συνοδευόταν από τους Κώστα Μαρλαφέκα, Γιάννη Κοσμάτο και Νίκο Μούσιο απηύθυνε ανοικτή πρόσκληση στους Πελετίδη και Πετρόπουλο να δίνουν το «παρών» στους αγώνες της Περιβόλας, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο οικογενειακό κλίμα της ομάδας και στην αξιοποίηση όλων των Πατρινών αθλητών.
Ο αρχηγός του Απόλλωνα Γιάννης Μολφέτας έδωσε στους Κ. Πελετίδη και Τ. Πετρόπουλο από μια επετειακή φανέλα. Ακόμη ο δήμαρχος έδωσε αναμνηστικά στους διοικούντες του Απόλλωνα. Το «παρών» έδωσαν όλοι οι αθλητές πλην των Ζούμπου, Αγγέλου, Πουλιανίτη και σύσσωμο το τεχνικό τιμ με επικεφαλής τον Νίκο Βετούλα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement