Connect with us

Μπάσκετ

Μίση …ντουζίνα παίκτες του Προμηθέα στην Εθνική νέων ανδρών

Published

on

Μια ακόμα απόδειξη της εξαιρετικής δουλειάς που κάνει ο Προμηθέας στις ακαδημίες του και στο πρότυπο πρόγραμμα ΝΟΥΣ είναι το γεγονός πως ανάμεσα στους παίκτες της εθνικής νέων ανδρών που κλήθηκαν για προπονήσεις είναι … 6 παίκτες που είτε βρίσκονται, είτε έχουν περάσει από τις ακαδημίες του Πατρινού συλλόγου.

Μιλάμε για τους Κουρουπάκη και Τανούλης που αγωνίζονται τώρα στον Προμηθέα, ο Πατρινός πρώην παίκτης του Προμηθέα, που φέτος αγωνίστηκε στον Τρίτωνα, Χρήστος Καφέζας, ο Καραισκός που ανήκει στον Προμηθέα και έχει δοθεί με υποσχετική στην Δάφνη αλλά και οι Λαναρας-Σωτηρίου που έχουν περάσει από το ΝΟΥΣ.
Μιλάμε για μια επίδοση που είναι πραγματικά εντυπωσιακή και μάλιστα για επαρχιακή ομάδα…
Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ έχει ως εξής: «Το κλιμάκιο Νότου της Εθνικής Νέων Ανδρών έχει προγραμματισμένη προπόνηση στα βοηθητικά του ΟΑΚΑ την Πέμπτη 1η Ιουλίου στις 17.00. Οι αθλητές που καλούνται είναι οι: Κουρουπάκης (Προμηθέας Π.), Τανούλης (Προμηθέας Π.), Καράμπελας (Περιστέρι), Βησσαρίου (Περιστέρι), Καφέζας (Τρίτων), Πράπας (Τρίτων), Καραΐσκος (Δάφνη Δ.), Σταυρακούκας (Κόροιβος), Ματσάγγος (Πρωτέας Β.), Καλλανιώτης (ΝΕ Μεγαρίδος), Λαναράς (Φιλαθλητικός), Καραχρήστος (Saint Olaf), Σωτηρίου (Αdelphi)».

Ροή ειδήσεων

Advertisement