Connect with us

Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή κράτησε εμπειρία με την παραμονή των Λαρέα-Κουσκουνά, έχει όμως κενά

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ

Αποφασισμένη να χτίσει μια ανταγωνιστική ομάδα δείχνει η διοίκηση της Παναχαϊκής η οποία χθες έκανε δύο ακόμα προσθήκες με σημαντική εμπειρία για την κατηγορία καθώς συμφώνησε με τον αμυντικό Χουάν Λαρέα και τον επιθετικό Νίκο Κουσκουνά οι οποίοι θα φορέσουν τη φανέλα της πατρινής ομάδας για την περίοδο 21-22.

Αμφότεροι συναντήθηκαν χθες το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ, συμφώνησαν στο οικονομικό και υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας για τη νέα χρονιά.

Η ΠΑΕ λίγο μετά το μεσημέρι εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Juan Alberto Larrea και Νίκο Κουσκουνά για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Νίκο και Juan, υγεία και επιτυχίες με την κοκκινόμαυρη φανέλα.

Η στόχευση της διοίκησης ήταν συγκεκριμένη καθώς θέλησε να μπολιάσει το νέο ρόστερ με δύο έμπειρους παίκτες που εκτός από το know how στην κατηγορία, γνωρίζουν και τα δεδομένα της Παναχαϊκής αφού αγωνίστηκαν φέτος με την κοκκινόμαυρη φανέλα.

Επίσης δεν ήταν τυχαίο πως συνολικά οι τρεις ανανεώσεις που έγιναν, ήταν από μια σε κάθε γραμμή, στη θέση του τερματοφύλακα, στην άμυνα και στην επίθεση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι κοκκινόμαυροι έκαναν επαφές και με τον Δημήτρη Ανάκογλου όμως δεν υπήρξε συμφωνία στο οικονομικό και δεν προχώρησε αν και δεν αποκλείεται να υπάρξει επαναπροσέγγιση.

ΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ, ΦΟΥΛΑΡΕΙ ΓΙΑ 8-9 ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ

Έτσι χθες έκλεισε λόγω και της διορίας που έληξε, το κεφάλαιο «ανανεώσεις» και από σήμερα γίνεται στροφή στις μεταγραφικές κινήσεις με πρόθεση της ΠΑΕ να κινηθεί σύντομα και να γίνουν ποιοτικές προσθήκες καθώς υπάρχουν αρκετά ακόμα κενά που πρέπει να καλυφτούν.

Οι τρεις παίκτες μαζί με τους 9 (Ν. Μασούρας, Δ. Πατάπης, Γ. Μουστακόπουλος, Αλκ. Μαρκοπουλιώτης, Δ. Κόκας, Κ. Παπαδόπουλος, Β. Μπελεζάκης, Γ. Σκεπετάρη και ο Μ. Μίκες) που έχουν ήδη συμβόλαιο φτάνουν πλέον τους 12 παίκτες που είναι σίγουροι για τη νέα περίοδο.

Στόχος της διοίκησης είναι να γίνουν τουλάχιστον 8-9 μεταγραφές σε όλες τις γραμμές και 3 από αυτές θα είναι παίκτες άνω των 25 ετών που φυσικά θα κάνουν τη διαφορά.

Επίσης θα προωθηθούν 2-3 νεαροί παίκτες (ανάμεσά τους οι Μαριάνο Αγκαράι, Λευτέρη Μικές και Νίκος Στασινόπουλος ο οποίος φέτος έπαιξε στον Αμβρακικό Λουτρού κάνοντας καλές εμφανίσεις) με στόχο να φτάσει το ρόστερ 22-23 παικτών που θα χτίσουν μια ανταγωνιστική ομάδα η οποία πάντως δεν θα έχει κάποιο μεγαλύτερο στόχο από την παραμονή στην κατηγορία.

Ακόμα είναι νωρίς να πούμε λεπτομέρειες ωστόσο οι τρεις προσθήκες λογικά θα αφορούν: μια το κέντρο της άμυνας, μια τη μεσαία γραμμή και η άλλη τον χώρο της επίθεσης, είτε είναι φορ, είτε εξτρέμ που θα μπορεί να βοηθά και στο σκοράρισμα.

Στο θέμα προπονητή δεν χρειάζεται να κάνουμε πολύ συζήτηση, υπάρχει εδώ και μέρες προφορική συμφωνία με τον Χρήστο Καραπίτσο και απομένουν τα τυπικά για να υπογράψει και να ανακοινωθεί από την ΠΑΕ.

Επίσης σύντομα θα κλείσει και η εκκρεμότητα του γενικού αρχηγού καθώς υπάρχουν 2-3 υποψήφιοι.

  • Η προετοιμασία της νέας χρονιάς οδεύει για τέλη Ιουλίου και σύντομα θα ξεκαθαρίσει η ακριβής ημερομηνία.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement