Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Ο Κώστας Σακαλής παραμένει στο «τιμόνι» της γυναικείας ομάδας της ΝΕΠ

Published

on

Μπορεί στην ανδρική ομάδα πόλο της ΝΕΠ να έχουμε διαζύγιο καθώς αποχωρεί ο Φώτης Γιαννόπουλος όμως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πολύ κοντά στην συνέχιση της συνεργασίας με τη γυναικεία ομάδα της ΝΕΠ βρίσκεται ο Πατρινός Κώστας Σακκαλής.

Ο 53χρονος προπονητής ανέλαβε τις τύχες της γυναικείας ομάδας Πόλο κατά τη διάρκεια του lockdown και τα αποτελέσματα παρά τις αντιξοότητες στο κομμάτι των προπονήσεων, ήταν σημαντικά. Ο Πατρινός προπονητής επέστρεψε μετά από 15 χρόνια στον πάγκο των δελφινιών και συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στην υλοποίηση των στόχων που είχαν τεθεί.
Η γυναικεία ομάδα πόλο πήρε σημαντικές νίκες απέναντι στις αντίπαλους της ενώ ήταν σημαντική και η παρουσία της στα ηλικιακά πρωταθλήματα με αποκορύφωμα την τέταρτη θέση στο Πανελλήνιο Νέων Γυναικών.
«ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ»
Ο Πατρινός προπονητής είχε μια πολύ εποικοδομητική συνάντηση με τους διοικούντες και επισημαίνει: «Αν και αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα εξαιτίας της διακοπής της αγωνιστικής δραστηριότητας καταφέραμε με σκληρή δουλειά να κλείσουμε θετικά την χρονιά. Όσον αφορά την παρουσία μας στο Πανελλήνιο Νέων γυναικών, ανυπέρβλητο εμπόδιο ήταν οι σημαντικές απουσίες των αθλητριών τόσο από τις προπονήσεις όσο και από τα καθοριστικά παιχνίδια. Είχαμε βρει μια πολύ καλή χημεία με όλες τις αθλήτριες και τα αποτελέσματα είναι …καθρέπτης στη συνολική μας προσπάθεια».
Πρέπει να σημειωθεί ότι η φετινή ήταν η 20ή συμμετοχή της ΝΕΠ σε τελική φάση ηλικιακού πρωταθλήματος όπου έχει πανηγυρίσει 8 μετάλλια.

Ροή ειδήσεων

Advertisement