Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

187 Γερμανοί πυροσβέστες και 38 οχήματα στο λιμάνι της Πάτρας με το «Zeus Palace» του Ομίλου Grimaldi

Published

on

Μετά τον Γαλλικό έφθασε και ο Γερμανικός στόλος της Πυροσβεστικής στο λιμάνι της Πάτρας προκειμένου να συμβάλλει στην μάχη με τις φλόγες που δίνεται εδώ και μέρες στα πύρινα μέτωπα της χώρας μας.

Η γερμανική βοήθεια έφθασε χθες στη 1:30 το μεσημέρι με το πλοίο της γραμμής «Zeus Palace» του Ομίλου Grimaldi, ο οποίος για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες μετέφερε πυροσβεστικές δυνάμεις από το εξωτερικό στη χώρα μας.

Χθες στην Πάτρα κατέφθασαν 187 Γερμανοί πυροσβέστες και 38 πυροσβεστικά οχήματα, οι οποίοι συνοδεία της Αστυνομίας κατευθύνθηκαν στο μέτωπο της Αρκαδίας.

Τον Γερμανικό στόλο υποδέχθηκαν στο λιμάνι της Πάτρας ο κεντρικός λιμενάρχης Νίκος Ματούλας και ο κεντρικός πράκτορας του Ομίλου Grimaldi Αντώνης Κουνάβης, ο οποίος συνέδραμε από την πλευρά του ώστε να υπάρξει προτεραιότητα στην έλευση του στόλου προκειμένου να βοηθήσει τη χώρα μας που δοκιμάζεται το τελευταίο διάστημα από τον πύρινο εφιάλτη.

«Το «Zeus Palace» υποδέχθηκε την Τετάρτη στο λιμάνι της Ανγκόνας 38 πυροσβεστικά οχήματα και 187 πυροσβέστες από τη Γερμανία, οι οποίοι αποβιβάστηκαν στη 1:30 το μεσημέρι της Πέμπτης στο λιμάνι της Πάτρας» ανέφερε ο κ. Κουνάβης, υπογραμμίζοντας για μια ακόμη φορά το υψηλό αίσθημα κοινωνικής αλληλεγγύης και διάθεση προσφοράς του Ομίλου Grimaldi, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο νέο αίτημα της ελληνικής πολιτείας για μεταφορά της γερμανικής δύναμης, μέσα στην καρδιά της τουριστικής περιόδου, προκειμένου να συνδράμουν στο ιδιαίτερα δύσκολο έργο των πυροσβεστών για την κατάσβεση των πυρκαγιών που καίνε εδώ και μέρες.

Ροή ειδήσεων

Advertisement