Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«The Glam Room»: Ένα νέο κομμωτήριο στην Πάτρα

Published

on

Τι πιο όμορφο αλλά και αισιόδοξο για αυτή την εποχή από μια πολυτάλαντη, γεμάτη ταπεραμέντο νέα η οποία θέλησε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα.
Εδώ και λίγες ημέρες λειτουργεί στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην περιοχή των Προσφυγικών (οδός Φωκαίας 2, τηλέφωνο: 2610-332215) ένα νέο κομμωτήριο.

Η ονομασία του, «The Glam Room» και ιδιοκτήτρια είναι η Μαρία Φελέκη-Γαλαριώτη, κομμώτρια με πολύχρονη εμπειρία στον χώρο.

{“eId”:”653255452692597″,”CameraPosition”:2}

Πρόκειται για έναν μοντέρνο χώρο, με ωραίους χρωματισμούς, πλημμυρισμένος από διάθεση για ξεχωριστά χτενίσματα και οδηγό την γνώση κι την εμπειρία της ιδιοκτήτριας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλών απαιτήσεων της κομμωτικής τέχνης
Στο «The Glam Room», μπορείτε να αναδείξτε το προσωπικό σας στυλ, να απολαύσετε εξειδικευμένες υπηρεσίες κομμωτικής (βαφές, κουρέματα, χτενίσματα και σύγχρονες τεχνικές, όπως επίσης και υπηρεσίες μανικιούρ-πεντικιούρ.
Ακούσαμε τα καλύτερα για τη δουλειά της Μαρίας Φελέκη-Γαλαριώτη, και είμαστε βέβαιοι πως μια επίσκεψη στον νέο της χώρο θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένες, καθώς η ιδιοκτήτρια πέρα από την εμπειρία και το ταλέντο της, είναι ένας υπέροχος, γλυκός και χαρούμενος άνθρωπος που κάνει τον κάθε πελάτη της να αισθάνεται όμορφα, να νιώθει οικειότητα και να της χαρίζει την εμπιστοσύνη της.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement