Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ώρα για θέατρο- Ενδιαφέρουσες παραστάσεις και σήμερα για μικρούς και μεγάλους

Published

on

Ενδιαφέρουσες θεατρικές παραστάσεις ανεβαίνουν και σήμερα για μικρούς και μεγάλους. Συγκεκριμένα, μπορείτε να δείτε:

«ΚΑΤΕΡΙΝΑ» ΣΤΟ «ΠΑΝΘΕΟΝ»

Στην Πάτρα για μία παράσταση σήμερα η «Κατερίνα» με τη Λένα Παπαληγούρα, στο «Πάνθεον» στις 9.15 μ.μ. Πρόκειται για την αληθινή ιστορία της διπολικής μητέρας του συγγραφέα. Η Κατερίνα έχει μόλις αυτοκτονήσει και αρχίζει να αφηγείται την καταραμένη ζωή της. Φάρμακα, χάπια, σύζυγος και γιος, αγάπη και μίσος, ομοφυλοφιλία,, αυτοσαρκασμός, χιούμορ ανακατεμένο με πόνο, στοργή μέσα από στριγγλιές, και απόπειρες αυτοκτονίας αποτελούν την χαοτική πραγματικότητα της ηρωίδας που παλεύει με τη διπολική διαταραχή και γραπώνεται από όποιον μπορεί, με αποτέλεσμα να παρασύρει μια ολόκληρη οικογένεια στη δίνη της αρρώστιας της.

Ιδέα-Διασκευή-Σκηνοθεσία: Γιώργος Νανούρης. Ερμηνεία: Λένα Παπαληγούρα

Μαζί της στην σκηνή και ο Γιώργος Νανούρης.

Τηλ. 2610 325 778. Προπώληση: Viva.gr & TAMEIO ΘΕΑΤΡΟΥ. Τιμή εισιτηρίου: 15 € γενική είσοδος.

«ΜΑΜΑ» ΣΤΟ «ΟΡΟΦΩΣ»

Το βραβευμένο έργο της Καταλανής συγγραφέως, Μάρτα Μπαρσελό «Μαμά» σε σκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεάδη με πρωταγωνίστριες την Καραμούζη και την Έφη Κεραμίδα ανεβαίνει σήμερα στις 20.00 στο θέατρο «Όροφως».

Δύο γυναίκες, άγνωστες μεταξύ τους, καταλήγουν σε μια ασυνήθιστη συμφωνία. Nα υποδυθούν η μία τη μητέρα και η άλλη την κόρη. Γρήγορα συνειδητοποιούν ότι αυτή η συμφωνία είναι η μοναδική τους ευκαιρία να γίνουν η οικογένεια που και οι δύο έχουν στερηθεί. Αλλά μια οικογενειακή σχέση κατά παραγγελία, τι εξέλιξη μπορεί να έχει;

Εισιτήρια: 12 €, 10€ (φοιτητικό). Προπώληση: Ticket Services και στα ταμεία Θεάτρου Όροφως (τηλ. 2611810983, 6939835990).
ΤΟ ΚΟΝΤΑΜΠΑΣΟ ΣΤΟ «ΑCT»

Και σήμερα στις 20.00 ανεβαίνει στο θέατρο ACT η ξεχωριστή παράσταση το «Κοντραμπάσο». Το Κοντραμπάσο δημοσιεύτηκε το 1984 γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία. Είναι μια κραυγή διαμαρτυρίας ενάντια στη μοναξιά, την κοινωνική απομόνωση ενώ ταυτόχρονα είναι ένας ύμνος για τη μουσική και για τους ανθρώπους που ξέρουν να δίνονται σε αυτό που αγαπούν.

Ο Γερμανός συγγραφέας Πάτρικ Ζισκιντ είναι γνωστός σε όλους μας από το μυθιστόρημα «Το Άρωμα», που μεταφράστηκε σε 37 γλώσσες κι έμεινε στις λίστες των μπεστ σέλερ για 9 χρόνια.

Ερμηνεύει ο Δημήτρης Τζαβάρας

Πληροφορίες-κρατήσεις: 2610272037 και 6936122263

Προπώληση: viva.gr

Εισιτήρια: 12€ (κανονικό) 9€ (μειωμένο) 7€ (για φοιτητές θεατρολογίας και σπουδαστές δραματικών σχολών).

Ο ΙΠΠΟΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΗ ΠΑΝΟΠΛΙΑ

Τελευταία παράσταση σήμερα στις 11.30 το πρωί για τον «Ιππότη με τη σκουριασμένη πανοπλία» στο θέατρο «όροφως» με μοναδικά συστατικά του το χιούμορ, τη μουσική, τον χορό και το κέφι! Ένα ταξίδι γνώσης, μέχρι ο Ιππότης να φτάσει στον προορισμό του, να συμφιλιωθεί τελικά με τον εαυτό του! Να μάθει να αγαπά και να ακούει τόσο τον ίδιο, όσο και τους γύρω του!  Η διαδρομή είναι απαιτητική με εμπόδια και ευτράπελα, αλλά και αστείες στιγμές και συγκινήσεις!

Ηθοποιοί: Γεωργία Αντωνοπούλου, Έφη Κεραμίδα, Μαριέττα Σαρρή.

Κρατήσεις / Πληροφορίες: 2611810983, 6939835990

Ροή ειδήσεων

Advertisement