Connect with us

Αθλητισμός

Σούπερ Λίγκα 2: Η Παναχαϊκή έχασε 3-1 από την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο»

Published

on

Την ήττα με 3-1 γνώρισε η Παναχαϊκή από την Καλλιθέα στο «Ελ Πάσο» για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα 2.

Η κοκκινόμαυρη ομάδα στάθηκε πολύ καλά απέναντι στους γηπεδούχους, καθώς προηγήθηκε στο 45+2 με τον Τοπάλ (0-1) για να έρθουν δύο τέρματα από τον Λουκίνα (51΄, 55΄) και έγινε έτσι το 2-1, ήρθε στις καθυστερήσεις ο Ναμπί να πετύχει το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Η Καλλιθέα είχε και δύο δοκάρια με τους Σαντάνα (39΄) και Λουκίνα (80΄).

ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ

Την προσεχή Κυριακή (7/5) συνεχίζεται το πρωτάθλημα (24η αγωνιστική) με την Παναχαϊκή να υποδέχεται στο γήπεδό της, την Προοδευτική στις 14:45.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Γ. Σίμος): Βοσνιάδης, Μπουλούλης (78΄Μπάμπης), Ματίγια, Κύργιας, Σαντάνα (66΄Ναμπί), Λουκίνας, Κυνηγόπουλος (78΄Ιωαννίδης), Ουές (9΄λ.τρ. Βασιλούδης), Καινούργιος, Βλάχος, Ντεμέτριους.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ι. Βογιατζής): Κολοβούρης, Τοπάλ, Κοντοχρήστος (54΄Λιοφάγος), Λαρρέα, Ρουγκάλας, Σίλβα, Κωνσταντακόπουλος, Χαντί (54΄ Καρλίτος), Ζυγκερίδης (73΄Στασινόπουλος), Στεργίδης (25΄λ. τρ. Παπαχρονόπουλος), Ν. Καρακλάιτς.

Ροή ειδήσεων

Advertisement