Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Δυτ. Ελλάδα-Αστυνομικό δελτίο: Δύο θανατηφόρα τροχαία και μια σύλληψη για καλλιέργεια

Published

on

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη, χθες 18-7-2023 το απόγευμα σε δημοτική οδό που συνδέει την εθνική Οδό Πύργου-Κυπαρισσίας με την Εθνική Οδό Τριπόλεως – Πύργου.

Ειδικότερα, μια ημεδαπή γυναίκα οδηγώντας αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας της και κατέληξε σε αρδευτικό αυλάκι. Η οδηγός διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πύργου, ενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη, χθες 18-7-2023 το πρωί, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου. Ειδικότερα, ένας ημεδαπός άνδρας οδηγώντας μοτοποδήλατο, εξήλθε από αγροτική οδό στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών Πύργου και συγκρούσθηκε με Ιδιωτικής Χρήσης Φορτηγό, που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας και κινούνταν επί της Νέας Εθνικής Οδού  με κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του δικύκλου. Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας, ενεργείται προανάκριση για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού άνδρα για καλλιέργεια ναρκωτικών

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα. Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, εντόπισαν οργανωμένη φυτεία κάνναβης, που αποτελούνταν από 25 δενδρύλλια της ναρκωτικής ουσίας, που καλλιεργούσε ο κατηγορούμενος. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του κατηγορούμενου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement