Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Κάνοντας… καρδούλα απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην επίθεση που δέχθηκε από το ΚΚΕ

Δημοσιεύθηκε

στις

Κάνοντας με τα χέρια της… καρδούλα, απάντησε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου ισχυριζόμενη ότι ο Ριζοσπάστης εξαπέλυσε εναντίον της επίθεση και ειδικότερα πως το κομματικό έντυπο του Ριζοσπάστη έκανε λόγο για «έκτρωμα Κωνσταντοπούλου», σχολιάζοντας τη στήριξη της Πλεύσης Ελευθερίας για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την ψήφο των αποδήμων.

Σε σχόλιό του την Κυριακή, ο Ριζοσπάστης έγραψε συγκεκριμένα: «Και, τι είπε για αυτό το έκτρωμα η Κωνσταντοπούλου, η οποία έσπευσε να συναντήσει την αρμόδια υπουργό Κεραμέως;»

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας στη Βουλή και απευθυνόμενη στους βουλευτές της ελάσσονος αντιπολίτευσης, «το Κομμουνιστικό Κόμμα μίλησε για έκτρωμα Κωνσταντοπούλου. Σε προσωπικό επίπεδο και με ευθεία βολη είπε: «το έκτρωμα η Κωνσταντοπούλου». Εγώ σας απαντώ με αγάπη και καρδούλα και σας λέω ότι θα συνεχίσουμε να υπερασπιζόμαστε τους πολίτες και δεν αισθανόμαστε υπόλογοι γι’ αυτό».

Η κυρία Κωνσταντοπούλου σημείωσε επίσης ότι το κόμμα της θα στηρίξει το νομοσχέδιο για τη διευκόλυνση της ψήφου των Ελλήνων του εξωτερικού ενώ σχολιάζοντας τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ που καταψηφίζουν είπε: «Είναι λυπηρό να επινοούνται λόγοι αποκλεισμού οποιοδήποτε πολίτη που έχει το δικαίωμα ψήφου. Να επιχειρείτε και να επινοούνται προσχήματα για να αποκλειστούν άνθρωποι που είναι ίσοι συμπολίτες μας. Και να ενοχοποιούνται με την εφαρμογή του κοινωνικού αυτοματισμού. Το ΚΚΕ είπε ότι αυτοί δεν χρησιμοποιούν υπηρεσίες και άρα δεν πρέπει να ψηφίζουν ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι αυτοί είναι «άλλοι» και δεν πρέπει να ψηφίζουν».


Ροή ειδήσεων

Advertisement