Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Άγγελος και επί γης…

Μεγαλείο ψυχής από τους γονείς της 14χρονης Χριστίνας, που αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της

Published

on

Με γενναιότητα, παρά τον ανείπωτο πόνο τους, επιδεικνύοντας μεγαλείο ψυχής, οι γονείς της 14χρονης Χριστίνας πήραν χθες την μεγάλη απόφαση, να δωρίσουν τα όργανά της.

Ο «άγγελος» τους θα μείνει για πάντα στη γη, χαρίζοντας ζωή σε συνανθρώπους μας που περιμένουν το δικό τους «θαύμα».

Σύμφωνα με κύκλους της οικογένειας, η κατάσταση της υγείας της 14χρονης Χριστίνας που νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών από τις 9 Ιουλίου του 2023, χαρακτηρίστηκε από τους γιατρούς μη αναστρέψιμη εφόσον έγιναν όλες οι προβλεπόμενες ιατρικές εξετάσεις.

Οι γονείς της, Γιώργος και Μαρία εφόσον ενημερώθηκαν πως δυστυχώς δεν υπάρχουν ελπίδες να επανέλθει το αγγελούδι τους καθώς τα τραύματα που έχει υποστεί στο κεφάλι ήταν βαρύτατα και παρά την πολυήμερη νοσηλεία της δεν υπήρξαν σημάδια ανάκαμψης, μέσα στον απόλυτο πόνο τους επέδειξαν γενναιοδωρία και συναίνεσαν προκειμένου η Χριστίνα τους, να γίνει… ζωοδότης.

Το παιδί βρίσκεται σε μηχανική υποστήριξη και αναμένεται – σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές- να γίνουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες για να βρεθούν οι συμβατοί δότες από τους αρμόδιους φορείς. Ωστόσο, από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας μέχρι και χθες δεν υπήρξε καμία επίσημη ενημέρωση.

Πάντως, στο πλευρό της οικογένειας της 14χρονης βρέθηκε από την πρώτη στιγμή όλη η κοινωνία της Πάτρας, η οποία συγκλονίστηκε από το συμβάν και όλοι προσεύχονταν να γίνει ένα θαύμα για την αξιολάτρευτη Χριστίνα, ένα δυναμικό και γενναίο πλάσμα γεμάτο «φως»…

 

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement