Connect with us

Διεθνή

Στην Κύπρο αύριο ο Ισραηλινός υπουργός Εξωτερικών

Published

on

Επίσκεψη στην Κύπρο θα πραγματοποιήσει ο Υπουργός Εξωτερικών του Ισραήλ, Ελί Κοέν, υπό το φως των σχεδιασμών ανάπτυξης και υλοποίησης της πρωτοβουλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας για δημιουργία θαλάσσιου διαδρόμου για παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον άμαχο πληθυσμό στη Γάζα.

Όπως δήλωσε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, είναι ήδη γνωστό, πως την προηγούμενη εβδομάδα τεχνική ομάδα από το Ισραήλ επισκέφθηκε την Κύπρο, για συναντήσεις και επίσκεψη σε υποδομές που εντάσσονται στην υλοποίηση της πρωτοβουλίας.

Ο Ισραηλινός Υπουργός Εξωτερικών θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον Κύπριο ομόλογο του, Κωνσταντίνο Κόμπο, στην παρουσία τεχνικών ομάδων προς συζήτηση τεχνικών θεμάτων που άπτονται της πρωτοβουλίας.

Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, ο Κ. Κόμπος είχε χθες τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους ομολόγους του της Βρετανίας και της Γαλλίας, σημειώνοντας πως συζήτησαν τις εξελίξεις στην περιοχή αλλά και την πρωτοβουλία της Κυπριακής Δημοκρατίας όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής.

Ροή ειδήσεων

Advertisement