Connect with us

Παναχαϊκή

Γι’ αυτό έμεινε εκτός τόσο καιρό ο Indy Boonen

Published

on

Η Παναχαϊκή φλερτάρει με τον 25χρονο Βέλγο μέσο (γεννημένος το 1999) Ίντι Μπούνεν προκειμένου να τον αποκτήσει και να ενισχύσει κι άλλο το ρόστερ.

Η αλήθεια είναι ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει καλό βιογραφικό, καθώς προέρχεται από τα «σπλάχνα» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία στη συνέχεια τον έδωσε στην βελγική Οστάνδη, έχοντας αγωνιστεί 68 φορές, ωστόσο έχει μείνει χωρίς ομάδα από τον Ιούνιο του 2023.

Αυτό διότι ο 25χρονος άσος είχε ένα σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο όπου και έκανε επέμβαση… Αυτός ο τραυματισμός είναι ένας από τους χειρότερους που μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιριστής και γι’ αυτό έμεινε ο Ιντι εκτός τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Boonen δουλεύοντας σκληρά φαίνεται να επιστρέφει πιο δυνατός και ίσως το restart να γίνει με τον ερχομό του στην Παναχαϊκή.

Μάλιστα μετά τον τραυματισμό του και καθώς προπονήθηκε σκληρά για την επάνοδό του είχε μιλήσει στο movetocure (κέντρο αποκατάστασης) αναφέροντας μεταξύ άλλων: “Ήταν το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την ΑΑ Γάνδη, στην προσπάθειά μου να κινηθώ ένοιωσα ένα τάκλιν όπου και έπεσα στον αγωνιστικό χώρο. Κατάλαβα αμέσως το κακό που μου συνέβη στο αχίλλειο.

Οι πρώτες δύο εβδομάδες μετά την επέμβαση ήταν αρκετά δύσκολες, αλλά μόλις ξεκίνησα την αποκατάσταση με ασκήσεις κάθε ημέρα και πιο πολύ γινόμουν καλύτερα”.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement