Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΘΡΗΝΟΣ: “Εφυγε” ένας υπέροχος δάσκαλος

Published

on

Φτωχότερη είναι από χθες το πρωί η κοινωνία του Πύργου, αφού ένας άνθρωπος των γραμμάτων και της προσφοράς, ένας άνθρωπος δοτικός, ο Νίκος Μπαντούνας, «έφυγε» αναπάντεχα από τη ζωή σε ηλικία μόλις 68 ετών, βυθίζοντας σε θλίψη συγγενείς, φίλους, γνωστούς και τον εκπαιδευτικό κόσμο τον οποίο και υπηρέτησε με αφοσίωση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε ένα σύντομο πρόβλημα με την καρδιά του η οποία και τον πρόδωσε κατά τη διάρκεια του ύπνου του. Στο επαγγελματικό μονοπάτι που διάλεξε, είχε τον ρόλο του «καθοδηγητή» και του «πατέρα» για πολλές γενιές παιδιών, όντας επί χρόνια δάσκαλος στα περισσότερα σχολεία της πόλης όπως στο 4ο, στο 10ο και στο 6ο όπου ήταν υποδιευθυντής και συνταξιοδοτήθηκε από εκεί.

Ένας ακόμα ρόλος στον οποίο ξεχώρισε και αποτελούσε υπόδειγμα ήταν αυτός του οικογενειάρχη και του πατέρα. Είχε παντρευτεί την εκπαιδευτικό Λίτσα Τσογλή, με την οποία δημιούργησε μια υπέροχη οικογένεια και απέκτησε δύο παιδιά, τον Άγγελο που είναι διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου και τη Δήμητρα που είναι ιατρός.

Ήταν αδερφός του πρώην Πρωτοσύγγελου της Ιεράς Μητρόπολης Ηλείας, του πατρός Ηλία Παπαγγελή, ενώ μάλιστα είχε την τύχη να μεγαλώσει και τα έξι εγγόνια του, τον Διομήδη, την Ιωάννα, τη Νικόλ, το Νικόλα, τον Ιωάννη και τον Κωνσταντίνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του θα γίνει σήμερα στις 5 μ.μ. στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Πύργου και η σορός του θα βρίσκεται στο σημείο από τις 4 μ.μ.

Ροή ειδήσεων

Advertisement