Connect with us

Γυναίκα

 Τα σημεία που ίσως καθαρίζετε λάθος          

Published

on

Μάθετε πώς να κάνετε με τον σωστό τρόπο τον απαραίτητο καθαρισμό κάποιων ευαίσθητων τμημάτων του σώματός σας.

Αφαλός: Πρέπει να καθαρίζεται μία φορά την εβδομάδα και με συγκεκριμένο τρόπο. Βυθίστε ένα βαμβάκι σε λίγο οινόπνευμα και τρίψτε τον για να καθαρίσετε το εσωτερικό. Επαναλάβετε έως ότου η μπατονέτα βγει καθαρή. Αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε κρέμα σώματος.

Αυτιά: Απλώστε μερικές σταγόνες βρεφικό λάδι ή γλυκερίνη για να μαλακώσετε το κερί. Μετά από 1-2 ημέρες, ρίξτε μέσα απαλά ζεστό νερό χρησιμοποιώντας μια σύριγγα. Γυρίστε το κεφάλι σας προς την άλλη πλευρά για να αφήσετε το νερό να βγει έξω. Σκουπίστε το με μια πετσέτα και επαναλάβετε τη διαδικασία. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε μια μπατονέτα για να καθαρίσετε την εξωτερική περιοχή του αυτιού.

Αγκώνες: Για να αποφύγετε τη συσσώρευση νεκρών κυττάρων του δέρματος συνιστάται να κάνετε απολέπιση μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα scrub αλλά το «κλειδί» είναι να τρίψετε απαλά την περιοχή με κυκλικές κινήσεις.

Πρόσωπο: Τα αφρώδη σαπούνια και τα πλυσίματα στεγνώνουν το δέρμα, οπότε απόφυγε τα. Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο καθαριστικό μαζί με χλιαρό νερό για να πλύνετε το πρόσωπό σας. Αφήστε το να καθίσει στο πρόσωπο σας για 60-90 δευτερόλεπτα πριν το ξεπλύνετε.

Πλάτη: Το πλύσιμο της πλάτης πρέπει να είναι το πιο δύσκολο πράγμα όσον αφορά τον καθαρισμό του σώματος. Για να βεβαιωθείτε ότι το κάνετε σωστά, ξεκινήστε με στεγνό βούρτσισμα. Στη συνέχεια, προχωρείτε στο κανονικό σας τρίψιμο χρησιμοποιώντας μια μακριά λούφα ή μια απολεπιστική ταινία.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement