Connect with us

Γυναίκα

Μαλλιά σε σταχτί απόχρωση        

Published

on

Εάν έχετε δοκιμάσει κάθε ξανθιά απόχρωση, αλλά δεν έχετε ξεφύγει από αυτές τις ζεστές, χρυσές-ξανθές αποχρώσεις, ήρθε η ώρα να προσθέσετε το ash-blonde (το σταχτί χρώμα) το οποίο κατακτά σιγά-σιγά την πρώτη θέση στη λίστα των «τρέντι» βαφών μαλλιών και μάλλον θα πρέπει να το δοκιμάσετε το συντομότερο δυνατό. Αλλά δεν υπάρχει μόνο μια απόχρωση ξανθού σταχτί!

Λευκόξανθο σταχτί (White Ash Blonde): Αυτή η λευκή ξανθιά λευκή πλατίνα έχει όλους τους ωραίους τόνους και κανένα χάλκινο.

Ξανθό της βανίλιας (Vanilla Blonde): Είναι τόσο ωραίο όπως το σταχτί ξανθό της τέφρας. Δεν είναι όμως εύκολο να το συντηρήσετε. Είναι μια από τις ανοιχτές αποχρώσεις αλλά εξασθενεί γρηγορότερα.

Φυσικό ξανθό σταχτί (Νatural Ash Blonde): Δοκιμάστε αυτό το ωχρό, ξανθό στιλ εάν θέλετε κάτι που θα μπορούσε να μοιάζει με το πραγματικό χρώμα των μαλλιών σας.

Ξανθό πλατινέ σταχτί (Platinum Ash Blonde): Εκτός από το να γεμίζετε μωβ σαμπουάν, όταν ανοίξουν τα κομμωτήρια μπορείτε να τα επισκεφτείτε για ένα τόνερ για να ανανεώσετε το χρώμα και να σβήσετε τυχόν κιτρινάδες.

Ασημί ξανθό (Silvery Blonde): Είστε ανάμεσα σε ένα γκρι χρώμα ή ένα ξανθό; Κάντε και τα δύο! Ενημερώστε τον κομμωτή σας για αυτό που θέλετε και θα δημιουργήσει έναν συνδυασμό με τόνερ.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement