Connect with us

Μπάσκετ

Ο Β. Λιόλιος πρότεινε το Ν. Φιλίππου για πρόεδρο της ΕΟΚ, τη Τετάρτη η απόφαση

Published

on

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος έκανε την έκπληξη και την ανατροπή όπως  είχε ενημερώσει νωρίτερα και το sportime και εμφανίστηκε στο Πρωτοδικείο προτείνοντας για πρόεδρο της προσωρινής διοίκησης της ΕΟΚ τον Νίκο Φιλίππου.

Ο Φιλίππου μέλος της Πρωταθλήτριας Ευρώπης του 1987, βρίσκεται χρόνια στην ομοσπονδία πλάι του Κώστα Βασιλακόπουλου κοντά στις Εθνικές Ομάδες. ο Φιλίππου είναι ένας άνθρωπος που είναι στενός φίλος και του άλλου υποψήφιου Παναγιώτη Φασούλα και έτσι ο Λιόλιο πρότεινε έναν άνθρωπο κοινής αποδοχής δείχνοντας ότι έχει πολλά σχέδια και πλάνα για το ελληνικό μπάσκετ.

Μάλιστα το γεγονός ότι ο Λιόλιος παρουσιάστηκε στο πρωτοδικείο έχοντας στο πλάι του είναι ιδιαίτερα σημαντικό καθώς εκφράζει ουσιαστικά το 40 τοις εκατό του εκλογικού σώματος 250 σωματεία.

Η διαδικασία άρχισε στις 12:27 με τις αγορεύσεις, με τον Παναγιώτη Φασούλα να προτείνει -δια των αντιπροσώπων του- για πρόεδρο της διοίκησης Πρωτοδικείου τον εαυτό του. Λίγο μετά τη 1, ολοκληρώθηκε η διαδικασία, με την απόφαση να αναμένεται το αργότερο μέχρι αύριο, καθώς λήγει η θητεία της νυν διοίκησης.

ΠΗΓΗ: sportime

*Η φωτογραφία ανήκει στο spor24.gr

Ροή ειδήσεων

Advertisement