Connect with us

Παναχαϊκή

Την επόμενη εβδομάδα ο Μυροφορίδης στην Πάτρα για να συζητήσει με την Παναχαϊκή

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Λίγη υπομονή για τις πρώτες εξελίξεις θα χρειαστεί να κάνουν οι φίλοι της Παναχαϊκής και αυτό γιατί όλα δείχνουν πως ουσιαστικά νεοτέρα σχετικά με την επόμενη μέρα θα υπάρξουν την επόμενη εβδομάδα που θα γίνει συνάντηση με τον Παύλο Μυροφορίδη.

Ο έμπειρος παράγοντας ολοκλήρωσε τη φετινή του σεζόν στον ΑΟ Χανιά όπου δύσκολα θα συνεχίσει και τη νέα περίοδο και έτσι ήδη εξετάζει προτάσεις για την νέα περίοδο.
Οι πληροφορίες λένε πως ο Μυροφορίδης θα είναι την επόμενη εβδομάδα στην Πάτρα για να τα πει από κοντά με τον Γιώργο Μπάρλο και να τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα και αυτή η συνάντηση θα κρίνει αν υπάρχει ενδεχόμενο συνεργασίας.
Αν δεν υπάρξει εξέλιξη στο θέμα του τεχνικού διευθυντή, δύσκολα θα μπορούμε να δούμε τις προθέσεις του Γιώργου Μπάρλου για τη νέα χρονιά γιατί μέχρι στιγμής κρατά κλειστά τα χαρτιά του.
Στο μεταξύ, στην Πάτρα βρίσκεται τις τελευταίες 2 μέρες ο πρώην γενικός διευθυντής της Παναχαϊκής ωστόσο μέχρι χθες βράδυ δεν είχε συναντηθεί με τον Γιώργο Μπάρλο από τον οποίο περιμένει τηλέφωνο προκείμενου να βρεθούν από κοντά.
Και αυτό το θέμα είναι παγωμένο αφού βλέπουμε ότι προς το παρόν ο Γιώργος Μπάρλος τηρεί στάση αναμονής και δεν αποκλείεται αυτό να έχει να κάνει και με την επικείμενη αναδιάρθρωση που ενδέχεται να γίνει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Από εκεί και πέρα, ξαφνικά χθες έγινε γνωστό πως τέλειωσαν οι προπονήσεις για τη φετινή χρονιά στην Παναχαϊκή παρότι προχθές η απόφαση που είχε παρθεί, ήταν να συνεχιστούν για περίπου 10 μέρες.
Η απόφαση λέγεται πως ήταν αποκλειστικά του μεγαλομετόχου Γιώργου Μπάρλου ο οποίος εκτίμησε πως δεν υπήρχε κανένας λόγος να συνεχιστούν και έτσι ενημέρωσε τον γενικό αρχηγό Μίλαν Τσίρκοβιτς για να ενημερώσει τους παίκτες.
Επόμενο βήμα από την ΠΑΕ είναι να ξεκινήσουν οι επαφές με τους παίκτες σχετικά με το οικονομικό αφού είναι γνωστό πως υπάρχουν εκκρεμότητες σε όλους.
Πρόθεση του Μπάρλου είναι μέσα στις επόμενες μέρες να συζητήσει με τους παίκτες, ειδικότερα με αυτούς που υπάρχει επιθυμία να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά ώστε να προκύψει συμφωνία για το οικονομικό μέρος.
Το συγκεκριμένο θέμα είναι πολύ κομβικό καθώς αν η πατρινή ομάδα δεν συμφωνήσει με τους κοκκινόμαυρους στο οικονομικό, τότε είναι πιθανό να δούμε τα επόμενα 24ωρα νέες προσφυγές εις βάρος της και αυτό θα φέρει άλλα προβλήματα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement