Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Νικητής ο Αναστάσιος Δούρος στο 7ο ARCADIA CLASSIC TOUR

Published

on

Ολοκληρώθηκε με ξεχωριστή επιτυχία στην ιστορική Δημητσάνα το διήμερο 7ο Arcadia Classic Tour, που διοργάνωσε για 7η συνεχόμενη χρονιά η Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου σε συνεργασία με το τοπικό παράρτημα της Πάτρας που έχει πρόεδρο τον Νίκο Τζελέπη.

Αυτοκίνητα μιας άλλης εποχής που εντυπωσιάζουν με τον σχεδιασμό τους γέμισαν το θεατράκι της Μαρίνας όπου και έγινε η εκκίνηση. Αυτοκίνητα ιδιωτών που έχουν μια όμορφη τρέλα με τα παλιά αμάξια και τα φροντίζουν με δικά τους έξοδα διατηρώντας τα σε καλή κατάσταση.
Εκατόν δέκα ιστορικά οχήματα ξεκίνησαν το Σάββατο το μεσημέρι και χθες αργά απόγευμα τερμάτισαν τα 104. Νικητής αναδείχθηκε ο Αναστάσιος Δούρος με συνοδηγό την Νότα Χελιώτη από την Αθήνα με ένα ΜΙΝΙ του 1973. Σημαντική φυσικά ήταν και η παρουσία των πατρινών ιστορικών αυτοκινήτων.
Ο πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος της «ΕΛ.Ι.Α» Νίκος Τζελέπης επισημαίνει: «Όλα κύλησαν άψογα και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Πλέον οι φίλοι του ιστορικού αυτοκινήτου τον θεωρούν έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες

Ροή ειδήσεων

Advertisement