Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Αντίστροφη μέτρηση για το Πανελλήνιο ανδρών-γυναικών στίβου

Published

on

Μετά την επιτυχή διοργάνωση του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18 που έγινε το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα και το Παμπελοποννησιακό στάδιο, οι φίλοι του κλασικού αθλητισμού έχουν στρέψει την προσοχή τους στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α-Γ.

Αυτή την εβδομάδα οι ιθύνοντες της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π. έχουν αυξημένο φόρτο εργασίας με την φιλοξενία του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών και Ανδρών – Γυναικών Κ23 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο το προσεχές Σαββατοκύριακο 5-6 Ιουνίου.
Μεγάλη παρακαταθήκη αποτελούν οι επιτυχημένες διοργανώσεις την προηγούμενη 5ετία. Με δεδομένο ότι πλησιάζουν οι μέρες για την Ολυμπιάδα του Τόκιο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα αποτελέσει «εφαλτήριο» για τη μεγάλη γιορτή. Χθες ήταν η τελευταία ημέρα για τις δηλώσεις συμμετοχής και από την πλευρά της Ολυμπιάδας και του Πέλοπα έχουν δηλωθεί οι:
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Ντίνα Μπορνιβέλι – Κώστας Λεβιδιώτης)
ΑΝΔΡΩΝ Ιωσήφ Ορφανόπουλος (400μ., 4×400), Ηλίας Αργύρης (800μ. – 4×400), Αλέξανδρος Σκούρτης (1.500 – 4×400), Οικονόμου Αθανάσιος, Καραγεώργος Παναγιώτης, Διονύσης Μπελεζίνης (4×400).
ΚΟΡΙΤΣΙΑ: Καρέλα Αγγελική (200μ.), Μαντά Πολυτίμη (400μ.), Λαυράνου Ιωάννα (11.500 μ.), Μαρκοπούλου Βασιλική (μήκος).
ΠΕΛΟΠΑΣ ΠΑΤΡΩΝ (Γιώργος Μιχαλόπουλος –Ολυμπία Λυμπεράτου)
ΑΓΟΡΙΑ: Κυδωνιάτης Αλέξανδρος (100μ.), Μιχαλόπουλος Ευάγγελος (100μ.), Διονυσακόπουλος Παναγιώτης (3.000μ. Φ.Ε.).
ΚΟΡΙΤΣΙΑ: Μαρία Κυδωνιάτη (400μ., 4×400).
Σκυτάλη 4×100 (Κλεονίκη Γεωργαντοπούλου, Ραφαέλα Χριστοδούλη, Κεπενού Μαρία- Ελένη).

AΤΛΑΣ: Αναστασία Φουτσιτζίδου (Τριπλουν).

Ροή ειδήσεων

Advertisement