Connect with us

Μπάσκετ

Στην κορυφή της ΕΣΚΑ-Η ο παίδες και Κορασίδες του Προμηθέα

Published

on

Στο πρωτάθλημα των Παίδων, η ομάδα του Προμηθέα 2014 πέρασε διά πυρός και σιδήρου από την έδρα της ΕΑΠ, επικρατώντας με 52-62 σε ένα άκρως ανταγωνιστικό παιχνίδι. Με αυτό το διπλό στο κλειστό του Αγίου Διονυσίου, το σύνολο του coach Κατοχιανού επέστρεψε στις νίκες μετά από 2 συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα και έφτασε τις 3 νίκες σε 5 αναμετρήσεις.

Από την άλλη ο ΑΣΠ Προμηθέας πήρε τη νίκη άνευ αγώνος κόντρα στον Απόλλωνα, αφού ο αντίπαλος αποχώρησε από το πρωτάθλημα και έτσι το φύλλο αγώνος έκλεισε με νίκη για τους «Προμηθείς». Έτσι, η ομάδα του coach Μελιγδή παρέμεινε στην κορυφή, με 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Επόμενη αναμέτρηση για τον ΑΣΠ Προμηθέα την Τετάρτη (30/6) στις 21:00 στην έδρα του επίσης αήττητου Εσπέρου ΑΟΠΑ, στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής της αγωνιστικής. Αντιθέτως, ο Προμηθέας 2014 θα πάρει άκοπα στα χαρτιά το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα, ο οποίος έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Στις Κορασίδες, η ομάδα του Προμηθέα 2014 επικράτησε στο Γλαύκο επί της τοπικής ομάδας με 54-38 στο ντέρμπι κορυφής και έμεινε μόνη πρώτη, έχοντας 3 νίκες σε 3 ματς και έκανε σπουδαίο βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα των Κορασίδων του ΑΣΠ Προμηθέα δεν τα κατάφερε απέναντι στον Έσπερο ΑΟΠΑ, καθώς γνώρισε την ήττα (27-55) στο κλειστό του Καστελόκαμπου. Αυτή ήταν η 3η ήττα σε 3 αγώνες για τα κορίτσια του Προμηθέα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τα τμήματα των κορασίδων την προσεχή Κυριακή (3/7), όπου οι 2 ομάδες του συλλόγου θα αναμετρηθούν μεταξύ τους στις 19:30 στο κλειστό του Καστελόκαμπου.

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΠΑΙΔΩΝ:

ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ- ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 20-0 (ΧΩΡΙΣ ΑΓΩΝΑ)

ΕΑΠ- ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014 52-62

 

ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ:

ΓΛΑΥΚΟΣ- ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014 38-54

ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ- ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ 27-55.

Ροή ειδήσεων

Advertisement