Connect with us

Μπάσκετ

Μπορεί ο νέος Προμηθέας να είναι διαφορετικός αλλά αναμένεται να είναι και πάλι πρωταγωνιστής

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Μπορεί το φινάλε της φετινής χρονιάς να μην είναι αυτό που ήθελαν στο στρατόπεδο του Προμηθέα όμως αυτό δεν σημαίνει πως η σεζόν ήταν αποτυχημένη. Ίσα-ίσα είχε πολλά «παράσημα» που θα μείνουν για να μπουν οι βάσεις για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αν και ακόμα είναι νωρίς ωστόσο αυτό που φαίνεται ενόψει της νέας χρονιάς είναι πως η πατρινή ομάδα θα είναι κατά πολύ αλλαγμένη, τόσο σε επίπεδο ρόστερ όσο και στο θέμα του τεχνικού τιμ αλλά αυτό δεν θα αλλάξει επουδενί τη φιλοσοφία του συλλόγου που παραμένει πρωταγωνιστική.
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κώστας Μπακαλάρος μαζί με τους υπόλοιπους συνεργάτες και τον Βαγγέλη Λιόλιο έχουν σκοπό να φτιάξουν και μια πάλι μια ανταγωνιστική ομάδα που θα διεκδικήσει τίτλους στην Ελλάδα και μια καλή ευρωπαϊκή πορεία στο Eurocup.
Άλλωστε ήδη ο Προμηθέας έχει εξασφαλισμένα έσοδα περίπου 450-500.000 ευρώ από το στοίχημα και τηλεοπτικά δικαιώματα και αυτό του δίνει μια καλή βάση ώστε μαζί με τη στήριξη της διοίκησης, να μπορεί να δαπανήσει ένα πολύ καλό μπάτζετ για να είναι εκ νέου πρωταγωνιστής.
Μπορεί λοιπόν στον πάγκο μετά από 8 χρόνια να μην είναι ο Μάκης Γιατράς και αρκετοί από τους παίκτες να είναι διαφορετικοί ωστόσο οι άνθρωποι της διοίκησης παραμένουν ίδιοι και θα πρέπει να περιμένουμε πως οι «πορτοκαλί» θα είναι πάλι ισχυροί.
ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ
Να θυμίσουμε πως οι τρεις παίκτες από το φετινό ρόστερ του Προμηθέα που έχουν συμβόλαιο και τη νέα χρονιά, ο Χάρης Γιαννόπουλος, ο Ανδρέας Χριστοδούλου και ο νεαρός Νάσος Μπαζίνας (έχει πολυετές συμβόλαιο) και είναι δεδομένο πως θα συνεχίσει.
Η λογική λέει πως θα παραμείνουν και οι Γιαννόπουλος-Χριστοδούλου αλλά την τελική απόφαση θα πάρει ο νέος προπονητής.
Να σημειωθεί εδώ κατά πάσα πιθανότητα ο βοηθός προπονητής επί σειρά του Γιατρά, ο Κώστας Ντούβας, αναμένεται να συνεχίσει στο τεχνικό τιμ ως συνεργάτης του νέου τεχνικού αφού αυτή είναι η πρόθεση της διοίκησης, όμως αυτά θα ξεκαθαρίσουν μόλις κλειδώσει ο νέος τεχνικός.
• Εκτός από το θέμα προπονητή οι άνθρωποι του Προμηθέα προγραμματίζουν συναντήσεις για διάφορα οργανωτικά ζητήματα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένα από τα θέματα που θέλουν να δουν, είναι των καρτών διαρκείας αλλά εδώ θα περιμένουν τις ανακοινώσεις της πολιτείας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement