Connect with us

Μπάσκετ

«Βροχή» οι προτάσεις για παίκτες στον Προμηθέα αλλά…

Published

on

Με το θέμα του προπονητή να παραμένει ακόμα ανοιχτό στο στρατόπεδο του Προμηθέα, καταλαβαίνει κανείς πως δεν μπορούν να τρέξουν ακόμα οι εξελίξεις για τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Πάντως οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως ήδη μάνατζερ προτείνουν στη διοίκηση του Προμηθέα παίκτες τόσο από την Ελλάδα όσο και από την ξένη αγορά αφού γνωρίζουν πως πρόκειται για μαγαζί «γωνία» σε ό,τι αφορά τις οικονομικές υποχρεώσεις.
Μάλιστα ανάμεσα σε αυτούς που έχουν προταθεί είναι και 2-3 αξιόλογες περιπτώσεις με τους οποίους έχουν γίνει διερευνητικές συζητήσεις όμως δεν έχει γίνει κάτι αφού εκκρεμεί το θέμα προπονητή.
Λογικά μέχρι την επόμενη εβδομάδα, ο Προμηθέας θα έχει νέο προπονητή και θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός αφού μπήκαμε στον Ιούλιο και οι περισσότερες ομάδες, ήδη ανεβάζουν στροφές στον σχεδιασμό τους.
ΣΗΜΕΡΑ Δ.Σ. ΣΤΟΝ ΕΣΑΚΕ
Στο μεταξύ, σήμερα το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί Δ.Σ. στον ΕΣΑΚΕ όπου μεταξύ άλλων θα εξεταστούν οι φάκελοι των 11 ΚΑΕ που τον έχουν καταθέσει για να αδειοδοτηθούν ενόψει της νέας χρονιάς.
Να σημειωθεί πως ο Απόλλων Πατρών αλλά και ο Ολυμπιακός Β΄ που ανέβηκε προχθές, έχουν διορία μέχρι τις 15 Ιουλίου για να καταθέσουν τον δικό τους φάκελο.
Οι πληροφορίες λένε πως υπάρχουν φάκελοι με… εκκρεμότητες και απομένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι και αν θα υπάρξουν …εκπλήξεις για το νέο πρωτάθλημα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement