Connect with us

Λοιπά Αθλήματα

Ο ΝΟΠ αποφασιστικά για να μπει στη τελική φάση ανόδου

Published

on

Πανέτοιμη αγωνιστικά η ανδρική ομάδα Πόλο του ΝΟΠ ρίχνεται σήμερα στην μάχη της β΄ φάσης του πρωταθλήματος όπου θα φιλοξενήσει τον Γ΄ όμιλο της Α2 Εθνικής στο «Αν. Πεπανός», στόχος είναι η κατάληψη της μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων που δίνει το εισιτήριο για την τελική φάση.

Οι δαίμονες θα στηριχθούν σε ένα «κράμα» έμπειρων και νεαρών αθλητών που προέρχονται από την σπουδαία «δεξαμενή» των υποδομών του με στόχο να παρουσιάσουν το καλύτερο πρόσωπο.
Αντίπαλοι του ΝΟΠ θα είναι οι Μίλων, Ηλιούπολη, Νηρέας Γέρακα. O προπονητής του ΝΟΠ Βασίλης Λαμπάτος επισημαίνει: «Αποκλειστικός στόχος μας είναι να κατακτήσουμε τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στα τελικά του φετινού πρωταθλήματος».
Στην αποστολή από τον Βασίλη Λαμπάτο έχουν συμπεριληφθεί οι Βυθούλκας Διονύσιος, Τσασερλής Βασίλης, Χρηστάκης Κωνσταντίνος, Κανελλόπουλος Βασίλης, Πολάτος Ιάσωνας, Νεγκίζ Φαίδωνας, Καρβουτζής Νάσος, Γκότσης Παναγιώτης, Κωνσταντακόπουλος Αναστάσιος, Ρογδάκης Νίκος, Πασσάς Θαραλέος, Ανδρικόπουλος Νίκος, Γεωργαράς Απόστολος, Καραΐσκος Άγγελος, Γουρδούπης Γιώργος, Ρουμάνος Θοδωρής, Τρασάι Χριστόφορος και Μπιτσάκος Ανδρέας.
Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:
Πεπανός 6 μ.μ. ΝΟ Πατρών – Νηρέας Γέρακα (Βασιλείου – Μάρκοβιτς)
Πεπανός 7.30 μ.μ. Μίλων – Ηλιούπολη (Βασιλείου – Μάρκοβιτς).

Ροή ειδήσεων

Advertisement