Connect with us

Βόλεϊ

Ξεκίνησε στην Αμαλιάδα το προπονητικό καμπ της Εθνικής παμπαίδων

Published

on

Στην Αμαλιάδα χτύπα από σήμερα η “καρδιά” του ελληνικού βόλεϊ καθώς με απόφαση της ΕΟΠΕ ξεκινά προπονητικό καμπ για τους αθλητές της προεθνικης ομάδας παμπαίδων.

Συγκεκριμένα από τις 11 Ιουλίου μέχρι και τις 5 Αύγουστου συνολικά 36 μέλη-το δυσάρεστο φγια την Πάτρα είναι οτι δεν έχει κανένα παιδί από την Αχαικη πρωτεύουσα- μαζί με προπονητές και συνόδους θα είναι στην πόλη της Ηλείας δίνοντας όχι μόνο ζωντάνια αλλά και μια καλή ευκαιρία να τονωθεί το ενδιαφέρον του βόλεϊ στη περιοχή που το τελευταίο διάστημα και χάρη στον Κόροιβο Αμαλιάδας, δείχνει να κινείται ανοδικά.

Όλα τα μέλη μένουν στη φοιτητική εστία που παραχώρησε ο μητροπολίτης κ. Γερμανός ώστε να χρησιμοποιηθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις.

Επικεφαλής προπονητής στο καμπ είναι ο ομοσπονδιακός Παναγιώτης Λακασάς και ανάμεσα στους συνεργάτες  του βρίσκεται και ο Πατρινοί  ΠΟΠ Σταυρός Γεράνιος  και Δημήτρης Σπυρόπουλος ενώ στο τιμ είναι και ο προπονητής του Κόροιβου Αμαλιάδας Ανδρέας Γκρουμούσας.

Η  προετοιμασία θα υποστηριχθεί από πλευράς επιστημονικών μετρήσεων από την Sports Excellence, συνεργάτη της Ομοσπονδίας σε θέματα αξιολογήσεων-μετρήσεων.

Να σημειωθεί πως στήριξη καθόλη την δειαρκεια του καμπ προσφέρει και η διοίκηση του Κόροιβου Αμαλιάδας.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement