Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας κλείνει Αμερικανό φόργουρντ και έχει έτοιμο το νέο ρόστερ

Published

on

ΤΟΥ ΠΡΟΚΟΠΗ Χ. ΚΟΓΚΟΥ
Βαδίζοντας αντίστροφα για να ξεκινήσει η προετοιμασία του Προμηθέα για τη νέα περίοδο, πλέον υπάρχει μόνο μια εκκρεμότητα για τα ρόστερ της ομάδας και αυτό αφορά την απόκτηση ενός ξένου φόργουορντ που θα αποτελεί δίδυμο με τον Δημήτρη Αγραβάνη.

Οι πληροφορίες λένε πως ο Κασιμίρο έχει καταλήξει σε δυο Αμερικανούς φόργουορντ με τους οποίους έχουν ξεκινήσει επαφές και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.
Κλεισμένος είναι και ο Αμερικανός σέντερ Ντάριο Χαντ ο οποίος θα ανακοινωθεί σήμερα-αύριο και έτσι η πατρινή ομάδα έχει κλείσει ήδη 5 (Ρέι, Γκάντι, Γκραντ, Σβαρτζ, Χαντ) και με την απόκτηση του ξένου φόργουορντ θα κλείσει εκεί η 6αδα των ξένων που έχει δικαίωμα να αποκτήσει.
Στόχος είναι ο Αμερικανός φόργουορντ να μπορεί να παίζει με ευχέρεια και στην θέση «3» αλλά και στην θέση «5» ώστε να μπορεί να δίνει βοήθειες και ανάσες όποτε χρειαστεί.
Πρόθεση είναι το θέμα του «4αριου» να έχει κλείσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας ώστε να ολοκληρωθεί και αυτή η εκκρεμότητα με αποτέλεσμα όλοι οι παίκτες να είναι την επόμενη εβδομάδα στην Πάτρα για να πιάσουν δουλειά.
ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑΝΟΥΛΗΣ-ΜΠΑΖΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ «ΜΙΚΡΟΙ»
Με εξαίρεση λοιπόν το ξένο «4άρι» το ρόστερ του Προμηθέα είναι έτοιμο καθώς έχουν ξεκαθαρίσει όλοι οι παίκτες που θα είναι στην πρώτη ομάδα καθόλη την διάρκεια της σεζόν.
Έτσι εκτός από τους έμπειρους παίκτες, είναι οριστικό πλέον πως στην ομάδα θα συνεχίσει ο Πατρινός Νάσος Μπαζίνας που κάνει εξαιρετικές εμφανίσει με την Εθνική εφήβων στο European Challenger αλλά και ο σέντερ Γιώργος Τανούλης ο οποίος ήταν επίσης εξαιρετικός με την εθνική νέων ανδρών.
Άλλωστε και ο πρώην τεχνικός της ομάδας Μ. Γιατράς είχε εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για τους Μπαζίνα και Τανούλη και ειδικά ο πρώτος είχε πάρει αρκετές ευκαιρίες, κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί και τη νέα σεζόν αφού αποτελεί ένα από τα προτζεκτ που έχει επενδύσει πολλά ο Προμηθέας.
Να σημειωθεί πως πρόθεση του Προμηθέα είναι 2-3 ταλαντούχοι παίκτες από τις ακαδημίες να ανέβουν στην πρώτη ομάδα ώστε να κάνουν προπονήσεις αποκτώντας εμπειρίες αλλά και να είναι σε θέση να μπουν στην 12άδα σε περίπτωση που υπάρξουν τραυματισμοί.
Ο ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Από τη στιγμή που ο Προμηθέας δεν ασχολήθηκε άλλο με την περίπτωση του Λίνου Χρυσικόπουλου, ο τελευταίος συμφώνησε με το Περιστέρι που επίσης αναμένεται να είναι ανταγωνιστικό τη νέα περίοδο.
Οι «πρίγκιπες της δυτικής όχθης» έχουν αποσπάσει το «ναι» από τον Λίνο Χρυσικόπουλο και το μόνο που μένει είναι να πέσουν οι υπογραφές σε συμβόλαιο διάρκειας 1+1 χρόνων, ώστε η συμφωνία των δύο πλευρών να πάρει επίσημο χαρακτήρα.
Έτσι, ο Κερκυραίος άσος θα γίνει ο τέταρτος παίκτης που θα μετακομίσει από την ΑΕΚ στα δυτικά προάστια, καθώς το ίδιο δρομολόγιο έκαναν το φετινό καλοκαίρι και οι Δημήτρης Μωραΐτης, Δημήτρης Κατσίβελης και Γιανίκ Μορέιρα.

Ροή ειδήσεων

Advertisement