Connect with us

Μπάσκετ

Την Τετάρτη ξεκινούν οι ακαδημίες του Αίολου Αγυιάς

Published

on

Η μεγάλη επιστροφή στο γήπεδο είναι, πλέον, γεγονός για τις Ακαδημίες του Αίολου Αγυιάς. Η επανέναρξη των προπονήσεων είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 1/9 στον πολυχώρο «Three Action» στην Αγυιά.

Οι άνθρωποι του Οργανισμού έχουν μεριμνήσει για όλα, προκειμένου οι μικροί αθλητές του Αίολου Αγυιάς και της ΑΕ Αγυιάς να παραλάβουν το πρόγραμμά τους και να ξεκινήσουν το μπάσκετ. Παράλληλα, μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται η κορύφωση της έναρξης των προπονήσεων όλων των τμημάτων.
Μία ομάδα έμπειρων προπονητών (Αγγελος Χατζάρας, Αρης Ξενούλης, Γιάννης Μπαζίνας, Κώστας Κανελλόπουλος, Παναγιώτης Φασουλής), με επικεφαλής του σταφ τον τεχνικό της Ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Αίολου Αγυιάς, Ανδρέα Παπαδημητρίου, περιμένουν τους μικρούς φίλους του μπάσκετ να ξεκινήσει η δράση.
Μετά από δυο χαμένες αγωνιστικές περιόδους λόγω Covid-19, φαντάζει ως επιτακτική ανάγκη η άθληση των μικρών αθλητών, προκειμένου να επιστρέψουν και σε υψηλά επίπεδα φυσικής κατάστασης, αλλά και κοινωνικοποίησης με τους φίλους τους στο γήπεδο.
Φυσικά στον Αίολο Αγυιάς τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι προπονήσεις θα γίνονται σε υψηλά επίπεδα ασφάλειας και υγιεινής, πάντα με κέφι και με όρεξη για σκληρή δουλειά και για την απόκτηση μπασκετικών γνώσεων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement